Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Temmel ima nek "privatnik", ki gorivo baje uvaža iz slovenije...tako da vprašanje kak kvalitetno je...
meni deluje OK
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Temmel ima nek "privatnik", ki gorivo baje uvaža iz slovenije...tako da vprašanje kak kvalitetno je...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Včeraj na zadnji shell postaji ob starem mejnem prehodu Šentilj na A strani (ob 16:30):
cena je bila 1.099 EUR za dizla in ista cena na vseh pumpah do Gralle. Se vračam čez par 10 minut nazaj in si rečem: bom dotankal na zadnji pumpi (shell na prehodu v A), ker je itak ista cena vseposod. Dotankam do vrha in grem plačat, pa mi mujo za pultom v južnem dialektu reče, da mi je obračunal rabat na ceno: končna cena 1.056 za l dizla. Ni slabo za mimovoz, še zmeraj ceneje kot pri nas.
No, sem pa 2 tedna nazaj tankal v Grazu za 1.03 EUR (Kertnerstr. preko Bille), samopostrežna pumpa pa je imela liter dizla na isti cesti 1.02EUR.
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Včeraj na zadnji shell postaji ob starem mejnem prehodu Šentilj na A strani (ob 16:30):
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
"Na tisti mali pumpi iz prejsnje strani je cena se vedno 1.01, pa je tudi v Sentilju. "
Te pumpe nisem našel, pa da sem se še tako trudil. Pri Reifejznu je ni, torej kje bi naj bila?
Drugače pa na današnji dvig cen: pa bomo še naprej tankali v A. Meni se, kjub 40 dodatnim kilometrom, za polni tank splača peljat preko meje. Pika. Naši pa se nej j.ebejo. Še enkrat pika.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
tankal v "gornji radgoni" za 1,155 € na liter