Cene bencina pri ........

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113

Prasci, drugega ni za rect.
Tole se zna OPECu+ dolgoročno fajn maščevati. Dokler si navajen na “poceni” koko, ne gledaš za alternativami. Ko ti jo enkrat podražijo začneš delat na alternativi. Rusija se je to naučila s plinom, Nemčija isto in bo to dolgoročno precej spremenilo energetski zemljevid vsaj Evrope. Biden si pa tudi ne more privoščit, da bi šlo gorivo še višje, ker ga volitve čakajo.
Nič, bo treba kokice odpret, pa da vidimo, kje bomo.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Tole se zna OPECu+ dolgoročno fajn maščevati. Dokler si navajen na “poceni” koko, ne gledaš za alternativami. Ko ti jo enkrat podražijo začneš delat na alternativi. Rusija se je to naučila s plinom, Nemčija isto in bo to dolgoročno precej spremenilo energetski zemljevid vsaj Evrope. Biden si pa tudi ne more privoščit, da bi šlo gorivo še višje, ker ga volitve čakajo.
Očitno imamo trenutno najnižje cene goriv do konca leta, kakšna huda prihajajoča recesija lahko cene obrne v novembru nekoliko navzdol v primeru poraznih kazalcev v q3, sicer je pa to to - treba napolnit rezervoarje koliko pač gre :).

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje

Prasci, drugega ni za rect.
Vžgite f-22 in požgat te rjuharje

2. jul 2020
5.107
6.660
113

ZDA pa so se ustrelile v koleno, ko so omejile črpanje nafte zaradi okoljskih teženj.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.307
4.124
113
Evo
V Mariboru imamo trgovca, ki prodaja bencin pod regulirano ceno.
- 4 cente.
Screenshot_20221018-173552_Chrome.jpg

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.518
113
Lani so me povabili, da namesto kartice, ki so jih ukinjali, naložim aplikacijo in se jim je "zatipkal" v povabilo zlati status, ki ga imam eno leto, trenutno sem spet na dobri polovici do podaljšanja še za eno leto.
Imamo pa na isto prijavo pol družine gor obešene in tako skupaj nabiramo točke. ;)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.518
113
Brez skrbi, me vsi poznajo in vedo za kaj gre, ker je sistem trikrat zavrnil status, ampak ker je bil osebni mail so mi na koncu priznali izjemo in v zahvalo dobili še večjo potrošnjo. ;)