ok se pravi smo na boljšem kot prej, ko se mi redno dogajala razlika med 15 in 20 centi... zdaj je samo 9-12Evo, po tokle prejle tankal. Pri nas pa kolk? 12c dražje v povprečju? Pri tanajcenej pumpi v Sloveniji še vedno cca 9c razlike
Poglej priponko 41248
Evo, po tokle prejle tankal. Pri nas pa kolk? 12c dražje v povprečju? Pri tanajcenej pumpi v Sloveniji še vedno cca 9c razlike
ok se pravi smo na boljšem kot prej, ko se mi redno dogajala razlika med 15 in 20 centi... zdaj je samo 9-12
Najcenjše pri nas je 5 centov razlike. Po goriva.si podatkih. Bencin pa naj bi bil pri nas tam-tam z Avstrijo
Kakorkoli, dečki moji zlati. Smo med državami EUja z najnižjimi cenami goriva. Velikokrat tudi cenejšim od držav bivše Yuge. Tu se jokate kako je v avstriji 5 centov ceneje. V Italiji pa je gorivo 50 centov dražje. Na Hrvaškem 20 centov. Madžarska je tam-tam z nami. Dokler se zjutraj ogreva dizel karavana za peljati otroke 500 metrov stran do šole nam ni hudega.
Odvino, kakor vzameš. Zame je 9-12 centov dražja nafta slabše in ne boljše.
Če primeaš najcenejšo nafto v Sloveniji z najcenejšo nafto v Avstriji je razlika večja kot 5c. Tisto na računu je iz naključne bencinske. Je pa res, da je Slovenija po dolgem času spet med cenejšmi državami pri pogonskih gorivih, kljub večjim trgovskim maržam. Upam, da tako tudi ostane.
Imaš prav. Poudnikov je že sedaj veliko. Sodeč po goriva.si jih je 27, vendar jih ima večina po eno ali dve črpalki.Dost bi že blo da bi recimo MOL pojačal za recimo dodatnih 20-30 servisov, pa HOFER za 50+- Da bi bla konkurenca res v vsakem selu.
Na Ministrstvu za okolje in prostor so ocenili, da ni potrebno dati dovoljenje še komu.Čeprav še vedno ostaja problem pridobivanja dovoljenj za postavitev bencinske črpalke. Baje jih je izredno težko dobiti. Regulacija gor ali dol
Hofer = OMVDost bi že blo da bi recimo MOL pojačal za recimo dodatnih 20-30 servisov, pa HOFER za 50+- Da bi bla konkurenca res v vsakem selu.
Hofer jev fe trading je že kar nekaj časa pod Avstrijskem omv ju.
Tak da isto sranje drugo pakovanje.
Mislim da
Dost bi že blo da bi recimo MOL pojačal za recimo dodatnih 20-30 servisov, pa HOFER za 50+- Da bi bla konkurenca res v vsakem selu.