Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Hmm...50 avtov mesecno, 12500 eur, sleperji gor dol, malo zdila ceno pri prodajalcu...ne vem res, ce gre to sploh skozi.
Pa ti veš da vseh 250€ ne ostane njemu? Da ima stroške in prevoz mora tudi nekomu plačat?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Hmm...50 avtov mesecno, 12500 eur, sleperji gor dol, malo zdila ceno pri prodajalcu...ne vem res, ce gre to sploh skozi.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kaj ti pa nudi? Tudi pregled avta al samo prevoz v Slo?
Ker it pogledat en avto za nekoga res ni ravno malo denarja, če nisi že drugače v tujini je 200€ in več samo stroškov za pogledat.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Obstajajo neverjetni deali... dnevno.
Poznam primer, ko je na avtu prodajalec zaslužil 6000€, kupec pa dobro kupil in je zelo zadovoljen z avtom in tudi ceno.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pisal sem enemu iz avtoneta, ki je v opisu imel, da vozijo dol avte za 250 eur. Pa mu pisem za clk in a4 in mi rece, da mi javi, ko najdejo. Ime mu je Janez Bedina, to mi je nekam znano, pa se ne morem spomnit...mogoce "Safrane" iz a.com... no v glavnem, ce bo bo, ce ne p ne, grem enega gledat v cetrtek, kaze dobro
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Še zmer se torej najdejo optimisti, ki hočejo v Nemčiji najti tisti zlati ohranjen BMW/Audi/Mercedes, seveda za pol normalne cene in praktično nov.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Še zmer se torej najdejo optimisti, ki hočejo v Nemčiji najti tisti zlati ohranjen BMW/Audi/Mercedes, seveda za pol normalne cene in praktično nov.
Izbira je v DE neprimerno vecja, vsaj v mojem primeru. Jaz bom sel na pomlad sam ponj v DE. Pri nas so cene neprimerno visje, prodaja se jih pa ravno enih 5...