Stol nekomu kupit ni panike, ce mene vprasas, ni to pol milijona evrov, ni pa bas kusur. Ravno neki hudih masin poleg stola niti nimajo in ne potrebujejo, bolj podjetni pa si omislijo se rentgen, laser in podobne igrace, ki prinesejo dodatne cekine. Zadeve so drage, predrage, a nazalost tako pac je. Tu bodo cene samo se rasle saj smo ze lep cas za Evropo tudi glede tega. Makaronarji in jodlarji zelo radi pridejo v nase kraje po tovrstne usluge. Sparajo pa nekateri na banalnih zadevah ala razkuzilo, ki ga dejansko ne poznajo pa ni to nek strosek. Ampak dokler bo raja delila denar med pocarje bodo tudi ti ziveli naprej, reda na tem podrocju se lep cas ne bo, lobij je ogromen. In pocarjev je precej, lep zelen fikus in pozlacene kljuke vse to zakrijejo. Dohtarcki so hodil lep cas v solo, ze to imajo v mentaliteti in noben ne bo zastonj delal. To je pa tako ko se nam ni ljubilo ucit, ko je bil cas za to.
Sicer pa nekdo cisti kamen za 40€ se mi zdi, se pa s tabo ukvarja celo uro, zbrusi, spolira, razlozi zadeve etc. Kamna se temeljito spucat v 5 min ne da in je tu spet vprasanje kvalitete.
Sicer pa nekdo cisti kamen za 40€ se mi zdi, se pa s tabo ukvarja celo uro, zbrusi, spolira, razlozi zadeve etc. Kamna se temeljito spucat v 5 min ne da in je tu spet vprasanje kvalitete.