Cena odstranjevanja zobnega kamna ????!!!!?!?!??!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Hjah, tisti ki nimajo, pač nimajo. Osnovne storitve so zastonj za vse, če pa tisti, ki imajo, grejo k zobarju brez koncesije, s tem teoretično sprostijo tudi nekaj več denarja za tiste, ki nimajo. Plus zobar dragi ultra mora nato plačati več davka, če več računa. Terba pa je vedeti, da že samo zobozdravniški stol stane celo premoženje...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
>>>>Terba pa je vedeti, da že samo zobozdravniški stol stane celo premoženje...

Saj ga ne bomo domov nesli.
hysterical-1.gif

ops. pa plastični kozarčki za izplakovanje tudi stanejo, pa brisačke ...
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pa OK miškec, potem pa plačuj drage sadistične storitve brez pripomb. Se pa drugje dost pritožuješ, pa se izravna.
zmaga.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz pravim samo to, da nihče ni prisiljen dajati velikih denarjev za zobovje. Je pa praviloma tako, da sta na tem področju cena in kvaliteta dokaj povezani. Torej, 'miška', imaš lepe bleščeče zobke brez plombic?
confused-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hjah, tisti ki nimajo, pač nimajo. Osnovne storitve so zastonj za vse, če pa tisti, ki imajo, grejo k zobarju brez koncesije, s tem teoretično sprostijo tudi nekaj več denarja za tiste, ki nimajo.

se zelo strinjam.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Plus zobar dragi ultra mora nato plačati več davka, če več računa. Terba pa je vedeti, da že samo zobozdravniški stol stane celo premoženje...

Davek seveda plača stranka, ne pa zobar.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
To je vse res,samo...
vedno slabše bo z državnimi penzijami. Kako pa bo s tistimi ki varčujete pa raje ne pomislim.
Saj tud za zaposlitev ni treba skrbet. Na zavodu iščejo na 10.000 zaposlitev. Torej, kaj je treba skrbet delavcu, po tem takem
wink-1.gif
(za 2 evra na uro te vzame marsikdo kdo v službo, samo kaj ko za tak denar slovenci ne delamo, sploh pa ne težkega fizičnega dela). In to je edino pravilno, ker v tem primeru si ponavadi delodajalec izplača najmanj 10xkratnik delavčeve plače.
Slovenci bomo šli na zahod delat, k nam pa vzhodnjaki. ajaja

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Meni moja zobarca naredi to meni zastonj.... Btw. punca je pravi biser. Ena najlepsih in najsimpaticnih zensk, ki sem jih kadarkoli videl. 100% med top 5. Tja grem z veseljem vrtat, brusit pa tam bi zivel jaz.... kak je lepa.

kera zobarca pa je to jaz iščem novo .......a je v LJ

Je v MB. Mislim pa, da tako ali tako ne sprejema novih pacientov.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jaz sem pa šel po 1 letu in celo več k zobarci. naročila me je 3x na discanci 1 meseca in pol mi reče naj pridem enkrat semptembra oz. naj se naročim. hodim pa še vedno k tej zobarci, ki ima počez osnovno šolo, pa dijake..
Zdaj ne vem kaj naredit. It k kakšnemu privat ali čakat do sept. ? Ni mi pa nikoli nič računala, le v čakalnici sem bil vedno jaz pa dva froca od 13 let...verjetno ne spadam več v njeno ambulanto? Samo po tolkem času me je spet sprejela brez reči mu.

Nazadnje urejeno:

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
jah no, če ti nč ne reče... hihi... mogoč te ma pa rada, pa te noče izpustit iz rok... bogve kake plane ma s tabo
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
hysterical-1.gif

evil.gif

Vids to je tipicna fora kot smo se na suxu enkrat drkal,zakaj je od mehanika ura tako draga in je narod pljuval po meni da postavljena firma terja stroske,zaposleni,nova masinerija itd.
Pa bom napisal se enkrat,kaj mene boli qrac kolk se on siri,kolk ima novih zaposlenih in kolk novih masin more kupit,jest od tega nebom imel nic,sploh pa ne za domov.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Je pa res, da dokler bodo ljudje pripravljeni mastno plačevati t.i. bolj kakovostne storitve, toliko časa jih bodo tudi z veseljem ponujali.

Ljudje to naredijo sami,zdravniki,zobozdravniki,veterinarji,pravniki,itd.,so bili vedno strah in trepet in revez mu je bogobojece stiskal denar v roke.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Živa resnica.

Ljudje - posebej neizobraženi - kar vnaprej lezejo po kolenih in mislijo, kakšna milost jih je doletela, da jih omenjena veličina sploh blagovoli vzeti - čeprav jih v resnici mora vzeti, ker je to v opisu njihovih del in nalog.

Zato pa je tako, kot je.
smirk-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ljudje - posebej neizobraženi - kar vnaprej lezejo po kolenih in mislijo, kakšna milost jih je doletela, da jih omenjena veličina sploh blagovoli vzeti - čeprav jih v resnici mora vzeti, ker je to v opisu njihovih del in nalog.

Ta bolezen je iz starih casov,ko si revez ni mogel privosciti zdravnika na dom,danes pa moras biti tretiran.

Isti smorn je stavek "poznam jest enega dobrega"slosarja,doktorja,veterinarja,mislim kdo pozna,neka branjevka,neka nevedna oseba.Itak takoj bom izkoristil priliko,dal informatorju salamo v roke in skocil na predlagane "majstre".

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Se ti zdi, da je danes pa zelo drugače kot v starih časih?
Mislim to, da so reveži res tretirani, kot je treba?

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
60€ brez računa pa prčka dobro uro po gobcu....izpljujem pa toliko krvi da se sam sebi čudim.....
potem me še 1 dan boli gobec, pa neko zobno pasto ti da za domov.....
svašta.....se pa svetijo zobki potem
smile-1.gif
).....1X na leto....

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:

hysterical-1.gif

evil.gif

Cifra si siguren, da plastičnih kozarcev ne pobirajo iz koša ?

Pri tej potrebi za denarjem se ne bi čudil.

LP