Cena goriva v torek

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Danes sem na LJ obvoznici že videl carinike v akciji.
wink-1.gif

Ogo

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
No da te malo pomirim mojega soseda so sredi planine dobili ne rabim razlagat kaj vse je bilo narobe!

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ukraden avto, v tanku cviček, v prtljažniku pa hektoliterček domačega neprijavljenega ter trošarinsko neobremenjenega šnopčka namenjenega nadaljnji prodaji?
smile-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.668
6.708
113
pri taščici
Saj verjamem, tud v našem koncu so se enkrat na enga mulca spravili ki se je sredi "gozda" pripeljal z domačega dovrišča policaji pa slučajno mimo on pa brez izpita.
Sicer pa je razmerje kurilc nafta precej slabše kot je pred leti ko je bil kurilc skoraj pol cenejši kot nafta, danes pa samo še cca 30 %

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Danes sem na LJ obvoznici že videl carinike v akciji.
wink-1.gif

Ogo

Odlično!

Zgolj vprašanje: kje te lahko tam varno ustavi?
stupid-1.gif

Jaz sem jih videl na enem izmed uvozov/izvozov na LJ ring iz mestne cestne mreže. So masirali enega tovornjakarja na odstavnem.
smile-1.gif

Varno ustaviti? Saj če se jim ne boš ustavil, pa policaje pošljejo za teboj. Zaenkrat še niso tako opremljeni, kot italijanski financarji - brzostrelke press. Če mrdneš dobiš kilo svinca v rit. Tole je strašljivo, ker te ustavijo in v polomljeni angleščini sprašujejo, če voziš alkohol ali čike, pred nos ti pa molijo cev brzostrelke. Naši cariniki so prav nedolžni fantki proti njim.
smile-1.gif

Ogo

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
ksz

spet se bliža torek, ima kdo kakšne informacije kam se bo stvar obrnila. Mislim (upam), da ne spet gor.

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
To pa tudi mene zanima. Imam ravno še ene 2 litra nafte noter, pa da vem ali tankam 10 litrov ali polno.

Podobno pri meni,
cool-1.gif

Podjetni američani nameravajo zaradi visokih cen goriv skrajšati delovni teden (od ponedeljka do četrtka po 10 ur dnevno) da se je treba manjkrat peljat v službo, zanimivo. Čeprav liter stane 0,65 do 0,70€.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.668
6.708
113
pri taščici
Glede na to da je bila v bližnji preteklosti že 135$ za sod sedaj je pa okol 128, ne bi smela iti gor. tečaj €/$ se pa tudi ni bistveno spremenil.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
To pa tudi mene zanima. Imam ravno še ene 2 litra nafte noter, pa da vem ali tankam 10 litrov ali polno.

Podobno pri meni,
cool-1.gif

Podjetni američani nameravajo zaradi visokih cen goriv skrajšati delovni teden (od ponedeljka do četrtka po 10 ur dnevno) da se je treba manjkrat peljat v službo, zanimivo. Čeprav liter stane 0,65 do 0,70€.

Podjetne ameriške avtomobilske firme obljubljajo ob nakupu njihovih avtov garantirane cene goriva za 3 leta (razliko krije avtomobilska firma).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.