Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja bom pa 100ko tanku, ker je razlike manj kot 1 cent. Glede kurilca pa itak brezveze komentirat, zdi pa se mi, da bojo zime pri takih cenah kurilca bolj mrzle :S
Pač je treba upati, da se dolar končno stabilizira itd. Ker ni dolar stabilen, se vlaga denar v nafto, ker vsi pričakujejo, da se bo dražila. Ker je povpraševanje večje od ponudbe, gredo cene gor
Včeraj sem tankal na polno, in sem bil siguren da bo šlo dol in da sem ob kavo, no sedaj neuradne cene mi kar nekak niso jasne. Očitno bodo rekordne cene bencina še nekaj časa aktualne.
Če damo cene za foro v tolarje, čeprav smo jih že vsi pozabili, je cena 98 oktanca 279,18 SIT/l. Resnično neugodna zadeva
Nove cene se oblikujejo v ponedeljek. To je verjetno pribiližen izračun kakšnega nadobudnega ekonomista. Predvsem se mi zdi pretirana nova cena za nafto in kurilca . Počakajmo raje do jutri in upajmo na najboljše.
Skrajni čas je, da začne OPEC zaračunavat svojo nafto v €, ker posledice $ čuti cela EU - mislim da je lani samo 6 držav v EU imelo inflacijo pod evrsko stopnjo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.