Tp je na tvoji parceli ali na sosedovi? Priklopi na vodo, pa boš videl kje bo ven priteklo.
Si mislil To?TP ? Je kaj
Tipkarski škrat. Sem popravil zgoraj.TP ? Je kaj
Kolega lahko še čep notri da. Lahko prejšnjega lastnika vpraša. Gre pač za puščeno alkaten cev, verjetno za nek kabel.Si mislil To?
Je pri eni hisi kjer ni nikogar doma, hec je pa v tem da je kolega ravno nabavil hiso kjer je ista taka cev ven izbzemlje, pa jo je samo odrezal da je na visini trave da cez njo kosi, cemu sluzi nimamo pojma, tole sem pa uslikal da je bolj jasno o cem sprasujem
Hec je v tem da so lastniki pokojni, dedic nima pojma in zdej al razkopavamo al pa odrezano pustimo, videl pa sem to ze drugje pa sem povprasal cemu sluzi ce morda kdo ve,
mislis da je res kk odtokza vodo? Bi bilo smiselno slauf vode not dat pa res kje pritece ven al raje ne oz da je narjen kak odtok ce bi eventuelno bla voda kje?
vem glupo ampak sred parcele cev 1m ven iz zemlje pa nic jasn, obnavljalo se pa se neki casa ne bo zato pa pac sprasujem
modra glih tak plava kot rdeča! od kod to tebi? rumena je pa druga pesem.modra, ne plava!
Plin ni ker je na drugi strani hise in je napeljava ok v hiso pa rumena cev in zelezna....
A ni foršpan kovinski? Kaj če pride v kako dozo, ki je pod tokom? Pa tudi sicer ne bo vedel, ali je prišel v žleb, ali v greznico, ali v elektroomarico, ali v telefonsko omarico, ali v kabelsko omarico, ali je le v coklu zametana.Foršpan noter in izmerit koliko ga gre. Potem lahko malo zoožaš iskanje.
Inštalacija v njej.Kaj bo pod tokom? Doza?