Celovška v Lj. po 9.12. ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:

Citat:
Mogoče zato, ker jih Avstrijci, Italijani in Švicarji ne rabijo?

bulls.it... tudi v Italiji so vključevalni pasovi bistveno daljši, kot pri nas. Sicer pa... Nemci že vejo, zakaj imajo ceste poštimane tako, kot jih imajo, pa imajo magnitudo boljšo prometno kulturo, kot je pri nas (ali pa v Italiji, BTW).

Tule si pa butnil v temo . italijani imajo krepko krajše in ožje vključevalne pasove. Samo pri sežani skoči čez mejo in se vključi na AC proti nebetkam, pa boš videl kratek vključevalni pas. Ali pa s kake pumpe nazaj na AC ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
v SLO je popularno se vključevati na AC takoj na začetku, lepo za ritjo...jaz to doživim vedno......no sam se vključim bolj na koncu in lepo 80-90 pospešeno.....
Jaz pa pri 130 ... Pa za to ne rabiš celega ... Razen s kakim res počasnim avtom, pa še tam se da do konca nabrat (če mi raza s 60-konjsko pand0 4x4 nabrat 120, se da z vsem ostalim mirno 130) ...

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:

Sam nimam ravno slabe prometne kulture (zaviram na rumeno, odstopim prednost, po naslejih znam peljat počasneje od omejitve, nisem agresiven...), ampak takih bedarij kot je pa ta polna, pa pač ne upoštevam.

V istem stavku "nimam slabe prometne kulture" in "vozim čez polno črto kjerkoli, kjer mi paše"... jaaa... to bo to!

Konsistentnost šepa. Pa poznavanje prometnih pravil tudi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dejstvo je, da je trenutna prometna ureditev popolnoma blesava in je zaradi tega nihče ne bo upošteval. Več bi bilo za varnost narejeno, če bi imeli po celi dolžini prekinjeno črto, prav tako bo manj konfliktnih situacij. Ampak nekdo se je spomnil, da se bomo zgledovali po vzhodnih Azijcih (ki imajo povečini prepovedano menjavanje pasov v predorih), normalna praksa Švice, Avstrije, Italije pa je brezvezna.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:

Sam nimam ravno slabe prometne kulture (zaviram na rumeno, odstopim prednost, po naslejih znam peljat počasneje od omejitve, nisem agresiven...), ampak takih bedarij kot je pa ta polna, pa pač ne upoštevam.

V istem stavku "nimam slabe prometne kulture" in "vozim čez polno črto kjerkoli, kjer mi paše"... jaaa... to bo to!

Konsistentnost šepa. Pa poznavanje prometnih pravil tudi.
Ne kjerkoli mi paše. Samo tam, kjer je res bedarija (ker vse ima svoje meje). Recimo v tem tunelu, pa ... Hmm, ... Pa ne vem več, če še kje. Bemti, ziher še kje, samo spomnit se ne morem
evil.gif

PS: nimam slabe ne pomeni, da je brez napak ...Kar ni slabo, je lahko povprečno, dobro, odlično, vrhunsko ...