Celovška v Lj. po 9.12. ...

vogel1

Fizikalc
6. sep 2007
234
32
28
Zaprejo tunel Šentvid! Pa kam hudiča bodo speljal vsa ta vozila z avtoceste drgam kot na Celovško in okoliške ulice! Obup in živi kaos-spet bo vse stalo! Pa pred prazniki!?
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Kam bi ga pa ti speljal? Beam me up, Scotty?

skozi tunel, ki je odprt že kar lep čas - da bi naredili zadevo prej tako, da nebi motila prometa, ko se bo priključevalo drugo cev, pa nihče ni pomislil

to je tako kot da ti jaz monitram vhodna vrata v hišo, čez pol leta ti delam garažo in rečem, da zdaj pa čez balkon hodi, ker ne moreš skozi vhodna vrata dokler jaz delam garažna vrata

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Če že morajo imeti eno cev popolnoma prosto prometa, bi lahko za ta čas vsaj v drugo cev preusmerili promet. Smer KR - LJ bo odprta, če sem prav razumel?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Bral sem, da bodo morali izključiti elektriko v celotnem predoru, tako da to postavlja pod vprašaj varnost.

Zakaj pa kočljivih prevezav ne naredijo ponoči, podnevi pa promet laufa po enem samem pasu, pa žal ne razumem.

Verjamem pa, da je za izvajalca tako najbolj enostavno in verjetno tudi najbolj poceni. Gneča na Celovški je namreč zastonj.
smirk-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še najbolj super pa je, da sredi Celovške pri križišču z obvoznico, gradijo novo križišče, zaradi česar je ves promet zožan na en pas.
cheer.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
In zato vsi, kateri hodimo na obvoznico za smer MB gremo mimo Litostroja, kjer ni nič gužve
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.533
854
113
Tisti, ki bi šli skozi tunel, bodo najverjetneje tik pred tem zavili na obvoznico.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kako ponoči? Ponoči je tema in se nič ne vidi. Sploh pa v predoru!
evil.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Decembra zaprt predor Šentvid
Od 9. decembra do predvidoma 22. decembra bo za promet zaprt tudi avtocestni odsek Šentvid–K oseze, katerega del je tudi predor Šentvid. V tej fazi na Celovški cesti ne bo zapor, odprta bosta tudi izvoz in uvoz na avtocesto prek priključka Šentvid. V obdobju zapore predora bo ves promet iz smeri Gorenjske in iz smeri razcepa Kozarje potekal prek Celovške ceste, zaradi česar je na tej cesti pričakovati močno zgostitev prometa in vsaj v konicah lahko tudi zastoje.

V Darsu ob tem poudarjajo, da si bodo kot upravljavec avtoceste prizadevali, da bi izvajalec z deli končal čim prej in predvidoma 22. decembra znova omogočil uporabo predora in novozgrajenih priključnih cevi za smer proti in iz smeri Medvod v glavni predorski cevi. Priključni cevi proti središču Ljubljane in obratno bosta v skladu s terminskim načrtom nared v okviru tretje faze del v letu 2011, ko bo predvidoma zaključena tudi obnova oziroma širitev Celovške ceste na območju Šentvida.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Tisti, ki bi šli skozi tunel, bodo najverjetneje tik pred tem zavili na obvoznico.

?!

kam naj zavijejo? Tisti, ki hočejo iz smeri Vič proti Kranju bodo morali po obvoznici do celovške, pa po celovški do izvoza na AC in potem naprej do KR

tisti, ki so hoteli iz KR - Viču bodo morali pa obratno... ne vem kaj obvoznica pomaga tu, razen okrog riti v žep...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pač zadeva se vrne v stanje pred odpadanjem ometa...

Kar pomeni počasi premikajoči se parking na Celovški med 16:00 in 18:00.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dva tedna boste pa že zdržali. Itak so v decembru popoldanske prometne konice bolj na široko razlezene, ker vsi po šihtu rinejo v trgovske centre.