Citat:
Uporabnik netko pravi:
človek govoriš neumnosti... in to kar eno za drugo
Najdi letne 215 60 17 R
Citat:
Uporabnik netko pravi:
človek govoriš neumnosti... in to kar eno za drugo
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
215 60 17 ni serijska guma za T5. Je druga homologirana varianta, predvsem za zimske gume.
In celeoletna guma nima manjše obrabe od letne ... Ali pa je pozmi še bolj neuporabna od letna 235 55 17 ...
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
215 60 17 ni serijska guma za T5. Je druga homologirana varianta, predvsem za zimske gume.
In celeoletna guma nima manjše obrabe od letne ... Ali pa je pozmi še bolj neuporabna od letna 235 55 17 ...
Seveda je manjša obraba, jaz govorim iz izkušenj. Dunlop sport ima večjo obrabo - te nam montirajo. Zakaj nam montirajo 215 gume nevem, tako pač je če je vse na razpisih in zmaguje cenejši ponudnik. Mi smo se končno dogovorili za 235, druge reševalne pač ne, sploh pa danes ko se varčuje povsod kjer ni treba.
In tako se večina vozi na celoletnih.
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Ralliart se popolnoma strinjam....
15 let furam Sava Eskimo....še niti enkrat nisem zletel z ceste, se dotaknil koga v rit (meni so se že), imel kakršne koli probleme pri hitrosti do 180Km/h....
nekdo zgoraj je omenil ekonomsko računico...
Eskimke menjam po treh zimah, se pravi v 6 letih 2 garnituri....pa cel čas imam sveže gume
zdej pa nagradno vprašanje, koliko garnitur ostali porabite v roku 6 let???
Jaz se vozim s S3 že drugo poletje in nimam težav. Pač vozim po pameti.Citat:
Jaz tudi vozim na zimskih gumah letošnje poletje, BP
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kot je ze nekdo zapisal, pojdite na vransko sprobat pa bo vse jasno. Menda imam solidno gumo na avtu, ki se je izkazala, da je samo za v kanto dobra. Ni vse na papirju.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
mi zaupata koliko km na leto delata?
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Delam pa tam okrog 8. - 10 tisoč letno pa še to več ali manj mestna ali primestna vožnja.
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Delam pa tam okrog 8. - 10 tisoč letno pa še to več ali manj mestna ali primestna vožnja.
To razloži vse.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Celoletne gume bodo kmalu postale zelo uporabne, saj kot kaže prihajajo časi, ko bomo imeli en sam letni čas.
Jaz bi celoletne dal na avto, v primeru da se ne vozim prav veliko oziroma bi imel bolj mestne vožnje, saj pozimi ni nekega snega na cestah, vse je hitro spluženo, posoljeno.... In če nisi neki dirkač sem prepričan da ti taka guma lahko dobro služi.
LP