Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ko mi začne moj najbolši frend govort o dogodivšinah na kelnarski srednji šoli (je v centru fužin)......so bli še srečni če niso bli v prvi klopi...ker so lah uzadi govoril v miru....ko je pa foxsi dojadilo pa se je zadrla zadnja klop vn.....je pa klop letela čez okn
Ja in to se je zgodil tud na frizerski, trgovski, mehankarski, pa v domzalah. V resnici se ni pa nikjer na teh šolah najverjetneje. Se pa je zgodilo leta 99 ce se ne motim na gimnaziji moste, zadnji dan pouka 4. letnika ko so razkantali par ucilnic. Takrat je morala posredovati policija (cca 20 policistov) ker so zaceli skozi okna ven metati klopi in stole.
Ja na gimnaziji, ne na gostinski. In verjetno niso bili samo čefurji.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kar povsod naj naredijo take racije... ne rabimo nikakršnih kriminalcev v Sloveniji.
Citat:
Ko so se začele policijske racije kake 3 mesece nazaj, se je kar nekaj velikih Albanskih rib (Somova ) pobralo nazaj na jug. Prpa.press
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zaslužili penzijo, v bosni zgradil grad, ki ga je vojna porušila, se v srbijo vrnil v opanke, al pa na jadran v zaslužen pokoj.
sam šiptarji s ene vračajo.
btw
izi, preden se razzeleniš. šiptarje bojkotiram, ne jem kebap, ne jem burek, sljadoljed, ljimonad, ne kupujem sadje ne filane paprike in se zavzemam za samostojno kosovo.