čefurji raus

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
in en izmed t.i. klovnov je od dadota brat
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
shocked-1.gif
ne poznam brata...sam dadota.....ampak so pa res pomembni vn iz unga BMWja....k te vidjo te gledajo vn k da si 5dag zenfa....men so smešni

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Ko mi začne moj najbolši frend govort o dogodivšinah na kelnarski srednji šoli (je v centru fužin)......so bli še srečni če niso bli v prvi klopi...ker so lah uzadi govoril v miru....ko je pa foxsi dojadilo pa se je zadrla zadnja klop vn.....je pa klop letela čez okn
smile-1.gif

Ja in to se je zgodil tud na frizerski, trgovski, mehankarski, pa v domzalah. V resnici se ni pa nikjer na teh šolah najverjetneje. Se pa je zgodilo leta 99 ce se ne motim na gimnaziji moste, zadnji dan pouka 4. letnika ko so razkantali par ucilnic. Takrat je morala posredovati policija (cca 20 policistov) ker so zaceli skozi okna ven metati klopi in stole.

Ja na gimnaziji, ne na gostinski. In verjetno niso bili samo čefurji.

Ja... pa ko je od kameleona frend špilal košarko s sošolci se je mama od enega drla čez okno, da naj neha košarko brcat pa naj pride takoj kosilat. Za umret smešno!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Ubistvu se je on takrat kolesu pa ga je klicala nj pride na eurokruh
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kar povsod naj naredijo take racije... ne rabimo nikakršnih kriminalcev v Sloveniji.

Predan zapises podobno nebulozo preveri zadevo ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Vrgel sem vabo, nisem pa mislil, da se boš ti ujel.
smile-1.gif

Kriminalce ne glede na raso - Albance, Srbe, Bosance, Črnogorce, Slovence - naj pozaprejo ali izgonijo iz države.

Ni se nanašalo na članek, ampak na izjavo predatorja:
Citat:
Ko so se začele policijske racije kake 3 mesece nazaj, se je kar nekaj velikih Albanskih rib (Somova ) pobralo nazaj na jug. Prpa.press

Če nekdo dejansko res beži zaradi policijskih racij...potem tukaj nekaj ne štima verjetno. Pa če je Šved Hanson, Zumbu Mutumba iz Afrike ali Ðamili iz Kosova.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Mislim da ti nisi razumel... Seveda ljude bezijo. Pridejo zaradi A delodajalca, delajo pa pri B (po moznosti izven SLO).
Vprasanje pa je kako moralno je preganjati taksne ljudi (prioritete?) in kako legalno je taksen pregon omejiti samo na en narod/drzavo?!

Vsaj odkrito so povedali. Lahko enostavno nebi izdajali delavnih dovoljenj pa nebi nihče rekel nič.

Sicer pa te ki imajo čiste načrte in namen zaživeti na slovenskem ozemlju zaprosijo in ponavadi tudi dobijo državljanstvo.

Mislim, da je to prvi ukrep večjega zaposlovanja slovencev. Kar poglejte koliko fabrk so zaprli zadnje čase. Bodo pa prekvalificirali pol brezposelnih.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti lahko odkrito poves da sovrazis crnce/Zide/muslimane/... pa nisi zaradi tega nic boljsi clovek, tvoja dejanje pa nic bolj normalna. Ce je tako k. vazno kdo kje prodaja kebab (ocitno ni vaznejsih problemov?!) potem bi pod drobnogled vzeli vse. Ne samo kosovske Albance ali celo vse exYU.

Da bi nekdo prisel do drzavljanstva mora nekaj let (pre)ziveti. Pa nekaj clanov njegove druzine tudi. Za to je pa potrebno delo na crno ali tujini. Razen ce mislis da pri XYZ posrednistvo pri gradbenistvu d.o.o. sluzijo tisoce EUR?!

Starejsega industrijskega delavca v SLO bos prekvaliciral za kaj tocno? Delo v gostinstvu? Gradbenistvu?
crazy1.gif

Pa kaj se name usajaš? Ti jaz kaj hočem, te jaz selim nazaj v Bosno?

Jaz sem samo povedal kako se meni zdi.

Če misliš da druge države nimajo takšnih ukrepov se motiš. Samo javno jih ne opravičujejo nikomur.

Bmk kdo prodaja kebab, burek ali sladoled. Tudi za ostale panoge mi je vseeno kdo dela. Jaz imam prijatelje vseh narodnosti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zaslužili penzijo, v bosni zgradil grad, ki ga je vojna porušila, se v srbijo vrnil v opanke, al pa na jadran v zaslužen pokoj.

sam šiptarji s ene vračajo.

btw
izi, preden se razzeleniš. šiptarje bojkotiram, ne jem kebap, ne jem burek, sljadoljed, ljimonad, ne kupujem sadje ne filane paprike in se zavzemam za samostojno kosovo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zaslužili penzijo, v bosni zgradil grad, ki ga je vojna porušila, se v srbijo vrnil v opanke, al pa na jadran v zaslužen pokoj.

sam šiptarji s ene vračajo.

btw
izi, preden se razzeleniš. šiptarje bojkotiram, ne jem kebap, ne jem burek, sljadoljed, ljimonad, ne kupujem sadje ne filane paprike in se zavzemam za samostojno kosovo.

Kebap je grska/turska zadeva, burek turska, sladoled grsko/perzijsko/rimljanska, ljimonad egipcanska, sadje prihaja je sosednje Italije, filane paprike pa iz prijateljske Makedonije.

Samo da mas razlog za bojkot
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.