čefurji raus

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Je razlika med čefurji in ostalimi (bolj ali manj) prilagojenimi južnjaki, slednji imajo tudi diplome, ... .

Tega ni nikoli nihče zanikal. Saj imaš tudi tu, na alterju dosti ljudi s koreninami od dol, pa jim nihče ne bo rekel čefur. Nekateri imajo tudi diplome, hiše, stanovanja, družine. Problem so kriminalci, katerih % je (pre)velik in mali čefuræki ki bodo to še postali.

Tpično čefurstvo (nabijanje turbofolka...) je v bistvu podoživljanje ruralne mentalitete prednikov teh ljudi...Fora je, da čefurji zase mislijo, kako so s svojim načinom obnašanja, svojo glasbo.."urbani"...Turbofolk, pa naj bo slovenski, hrvaški, srbski..ni bil nikoli urbana glasba, to je tipična glasba ruralnega okolja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Pa srebrn BMW e46 cabrio hahaha. Kok so smešni. Ne vem kaj hočejo dokazat. Eni se res znajo obnašat eni so pa čist mim. Včer sem se z dvema kolegoma pogovarjal, oba sta "čefurja" in eden je reku, ki živi na fužinah da mu gre na [censored] ko skoz nabijajo turbo muzko da se ja vid iz kje so pa da jih ma poln [censored]. Eden je pa reku da mu gredo na [censored] uni ka furajo D&G in podobno kao neki pozerji. Tko da maš drugačn folk.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Evo, takole pa tvoja čefurjad pride do stanovanj: http://www.jssmol.si/razpisi/8_11_2008/13_JR_prednostna_lista.pdf
bonk.gif

Aja, sem pozabil; procent storilcev kaznivih dejanj na okrožnem sodišču v LJ je približno isti.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
in ti še vedno verjameš da so "čefurji" % večji kriminalci?

nekdo ki dobi na "legalen" način v politiki npr. 1mio€ ima več možnosti, da ga sploh ne obsodijo oz. sploh ne pride do kazenske ovadbe
smirk-1.gif

dovolj je da pozna koga vplivnega oz. da mu plača za to uslugo
smirk-1.gif

ampak on ni kriminalec samo zato, ker je slovenec in zato, ker ga ne obsodijo
rolleyes-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
isto kot je dejstvo, da je največji vzrok za nesreče neprilagojena hitrost
grims-1.gif

z gospodarskim kriminalom se verjetno ukvarjajo "čefurji"?
sprasujem se.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Se nisem vidu cefurja v E46 cabrio ... :S

V E39, E46, E60, ja.. v E46 2c pa res ne..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Aja? Lepa al tipicno pocefurjena z krom feltnami, crnimi lucmi, nalepkami...?
smile-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Tudi ja. najprej nabere kapital z drogo pa je.

Citat:
Koprski kriminalisti so v obsežni policijski preiskavi, v kateri preiskujejo zlorabo položaja vodilnih oseb v eni od gospodarskih družb na Obali, domnevno gre za Luko Koper, do zdaj zaključili s petimi primeri. Sumijo, da je bilo kaznivih dejanj precej več, škoda, ki bi jo lahko utrpela gospodarska družba, pa bi lahko presegla 100 milijonov evrov.
http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042284209

samo si pa "čefurji" preveč dovolijo
jezen.gif

saj so oni tudi kriminalci
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Ma ne glej sej mi je vseen, pa nočem posploševat sam se mi zdi da te muloti ki se furajo z skutrčki in podobno so večinoma nevzgojeni brazilci. Žal je to tko.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Tuki v Šiški sta 2 , eden srebrn pa en črn pa en e36 srebrn.

En je tm parkiran pr unih skavtih........en je parkiran pr železnci pr vrstnih bajtah......črna je pa 5ka od dadota...oz je bla...zdei mislm da ma beuga merđota AMG
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

men je recimo zanimiv, k opiše kako to, da iæ sedi v zadnji klopi,

Ko mi začne moj najbolši frend govort o dogodivšinah na kelnarski srednji šoli (je v centru fužin)......so bli še srečni če niso bli v prvi klopi...ker so lah uzadi govoril v miru....ko je pa foxsi dojadilo pa se je zadrla zadnja klop vn.....je pa klop letela čez okn
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako slovence moti, d aiæ ne govori slovensko,

Kako bi šele muslimane v bosni če bi mu začel po srbsko! Lih 2 dni nazai mi je kolega razlagu k je šou u bosno na obisk (je srb drugač) da ma feeling da bo s5 v kratkem počl.....ker so se začel še bl grupirat dol kdo je kdo....kdo ma muslimana za frenda itd. Je omenu da ma tud muslimana za frenda u SLO so ga že mal čudn gledal
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
softi mislm da knjiga kukr sm uspel dojet iz medijev (nisem še začel brat) govori bl o naši (mojih let) povojni generaciji čefurjev........takrat je blo mal tko da so bli vsi od dol čefurji.....te ta moderni brazilci so si pa čist sami krivi za svoj renome!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.401
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Ko mi začne moj najbolši frend govort o dogodivšinah na kelnarski srednji šoli (je v centru fužin)......so bli še srečni če niso bli v prvi klopi...ker so lah uzadi govoril v miru....ko je pa foxsi dojadilo pa se je zadrla zadnja klop vn.....je pa klop letela čez okn
smile-1.gif

Ja in to se je zgodil tud na frizerski, trgovski, mehankarski, pa v domzalah. V resnici se ni pa nikjer na teh šolah najverjetneje. Se pa je zgodilo leta 99 ce se ne motim na gimnaziji moste, zadnji dan pouka 4. letnika ko so razkantali par ucilnic. Takrat je morala posredovati policija (cca 20 policistov) ker so zaceli skozi okna ven metati klopi in stole.

Ja na gimnaziji, ne na gostinski. In verjetno niso bili samo čefurji.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Ja una bela meca je huda sam je ne vidm velik. Drgač so pa uni v srebrnem bmwju taki klovni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.