Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Oni, ko je driftal po rondoju pred leti z bemfo je tudi na podlagi posnetka dobil kazen
Al pa tale na SLO avtocesti
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Oni, ko je driftal po rondoju pred leti z bemfo je tudi na podlagi posnetka dobil kazen
Glej, položnico sem dobil in jo tudi plačal. Zakaj imajo polististi možnost po svoji presoji dajati opozorila?????Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
OFF:Citat:
Uporabnik predator pravi:
Se vidi kdo je/bo Generalni direktor. Pač človek pozna razmere v Policiji in dela na tem da se stvari izboljšajo. Roko na srce je Romšek s klapo, kar dobro "destabiliziral" in razdelil ljudi znotraj Policije (govorim iz prve roke).
Premiki v Policiji so že vidni in to mi je všeč, ker se končno popravlja na boljše po ne vem kolkih letih
premiki so res vidni, kajti pred kratkim so mi napisali položnico za uporabo mobitela med vožnjo s KOLESOM..
Na drugih področjih delovanja policije se pa strinjam s teboj
Če na kolesu telefoniraš je še bolj nevarno kot če bi v avtu, tako da ne vem kaj se buniš. Žalostno da ti mora policaj povedat, da se na kolesu ne telefonira. Potem bodo pa vsi drugi krivi, ko ti bo froc skoču pred kolo...
@ poudarjeno
Z drugimi besedami - podpiram policijo, dokler ne kaznuje mene.
he,heCitat:
Uporabnik V_power pravi:
a potem te Provida lovi po kolesarski stezi
mogoče so preveč resno vzeli tisto nadaljevanko policisti na kolesih, ki je bila včasih na TV
še malo pa bodo začeli pisati kazni, če boš imel odvezane vezalke, ker boš s tem ogrržal sebe
ja Kresalka pa res ve, kaj se dogaja na terenu in njim daje navodila za te akcije
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Lahko napišeš še kakšno izkušnjo, kako so te prasci oglobili ker si prehitro peljal ampak si bil kljub temu veliko bolj skoncentriran kot večina folka ki vozi po omejitvah. Ampak to nekako nima veze s tem dogodkom, ane? Podobno kot s tem dogodkom nima nobene veze gospodarski kriminal katerega omenjaš.
Nekateri boste vedno in povsod samo pljuvali. A je težko priznat, da tudi policija kdaj kakšno delo opravi dobro? Seveda je treba tudi grajat takrat ko kaj zaserjejo...
No to ti praviš...
Naj ti povem da so me v 13 letih izpita enkrat dobili na radar pa še to na motorju, pa še to ko sem v naselju prehiteval traktor, ker za njem pa res ne mislim 15 kmh vozit.
A pro pro nimam nič proti policajem, nekateri so mi (bili) dober zgled v življejnu!
Glede dajanja takega videa na tv in preko tv iskanja zločincev pa....še tista mularija ki ni stalno na netu je dobila navdih kako se lahko vozi po cestah....
Pa delam malo več kot 5kkm letno, (so bila obdobja z 30 kmm letno)
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Izjava Kreslčka: "kazen bo verjetno okrog 1200 evrov in 5 kazenskih točk"....brez besed....za v zapor, OBADVA!
Kaj si pa pričakoval? Dve prevožene rdeče luči, nevarna vožnja, prehitevanje reševalnega vozila, potem se pa spisek prekrškov, ki mu jih lahko tukaj dokažejo počasi neha.
Že to je uspeh, da se je policija zganila. Mislim da prvič iščejo internetne frajerje. Edino pravilno
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Izjava Kreslčka: "kazen bo verjetno okrog 1200 evrov in 5 kazenskih točk"....brez besed....za v zapor, OBADVA!
Kaj si pa pričakoval? Dve prevožene rdeče luči, nevarna vožnja, prehitevanje reševalnega vozila, potem se pa spisek prekrškov, ki mu jih lahko tukaj dokažejo počasi neha.
Že to je uspeh, da se je policija zganila. Mislim da prvič iščejo internetne frajerje. Edino pravilno
...za vožnjo 81km v naselju brez da bi isiljeval pešce, prevozil rdečo luč, sledil interventnemu vozilu...dobiš odvzem vozniškega za 6 mescev...za hitrost nad 100km pa si ob vozniško...+€
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Glej, položnico sem dobil in jo tudi plačal. Zakaj imajo polististi možnost po svoji presoji dajati opozorila?????Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
OFF:Citat:
Uporabnik predator pravi:
Se vidi kdo je/bo Generalni direktor. Pač človek pozna razmere v Policiji in dela na tem da se stvari izboljšajo. Roko na srce je Romšek s klapo, kar dobro "destabiliziral" in razdelil ljudi znotraj Policije (govorim iz prve roke).
Premiki v Policiji so že vidni in to mi je všeč, ker se končno popravlja na boljše po ne vem kolkih letih
premiki so res vidni, kajti pred kratkim so mi napisali položnico za uporabo mobitela med vožnjo s KOLESOM..
Na drugih področjih delovanja policije se pa strinjam s teboj
Če na kolesu telefoniraš je še bolj nevarno kot če bi v avtu, tako da ne vem kaj se buniš. Žalostno da ti mora policaj povedat, da se na kolesu ne telefonira. Potem bodo pa vsi drugi krivi, ko ti bo froc skoču pred kolo...
@ poudarjeno
Z drugimi besedami - podpiram policijo, dokler ne kaznuje mene.
Tukaj ste vsi angelčki moralisti brezmadežni.
Glede na to, da so me ustavili na neprometni cesti, da sem se počasi peljal, bi lahko policist presodil in mi dal opozorilo, mar ne?! Od službe pa do mesta, kjer so me ustavili, pa sem videl tri križišča zabasana zaradi voznikov, ki ne poznajo predpisa, da v polno križišče se ne zapelje. Zakaj pa tistim ne pišejo položnice, kjer bi bilo bolj koristno, mer ne?!
Aja, ne, seveda ne. Edino kar znajo je postavljat radarje pred znakom za naselje, pred vrtce, šole in na kritična mesta, pa ne?!
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ja to mi je čudno v sloveniji, da video posnetek ni dokaz, kako je to možno?