Če bi prišel/la ...meeting 2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne razumem te želje po spoznavanju 'čefurja', da ne govorim o tem, da bi človek hotel spoznat cvičkarja.

pol k vidiš, da je zadi eno ženšče zgubi ves čar.
če je pa zadi tip, ko od brda odvaljen, pa spet zgubi čar.

jest mogoče pridem, če ne pride nben, k me ponesreč pozna, pa ne zna bit tih. imel bom partizansko ime - Franz

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če je pa zadi tip, ko od brda odvaljen, pa spet zgubi čar.

Hočeš rečt da je model ko balvan?
shocked-1.gif

Citat:
Uporabnik softi pravi:
jest mogoče pridem, če ne pride nben, k me ponesreč pozna, pa ne zna bit tih. imel bom partizansko ime - Franz

Pa bolje bi ti sjelo Boško Buha ili nešto slično
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Ne želi si mene spoznat kadar imam govorne vaje pred spanjem
redface-1.gif

tisti, ki bodo zraven tebe, sigurno ne bodo spali
hysterical-1.gif
nakladač.press

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne, govori in govori in govori....tok zanimivo, da ne moreš zaspat in crkavaš od smeha zravn
hysterical-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Fiat 007, Madafaka, Logistik, ČebelicaMaja itd. + seveda kolega iz "unutrašnjosti", "mr.Zgoraj brez"
nahrung002.gif

Seveda, za vas velja enako, ste povabljeni ... ampak v začetnem postu se nisem "dotaknil" vseh, samo najbolj glasnih (OK, Čebelo sm pozabu, priznam
evil.gif
)

Gre pa predvsem za to, da morda nisem mislil piknika, pač pa neko srečanje nekje (morda v LJ ...vsem "najbližje"), naka pijača ali podobno ... ker potem ne bi blo take zajebancije s kešom (Škorpy že ve, o čem govorim, je bilo lansko leto pestro
evil.gif
), ker noben ne more reč, da nima 5 EUR za dva pira, soka ipd ... če pa že ne, pa častim jaz !

Torej, blo bi res fino in priporočljivo, da se enkrat spoznamo (tisti, seveda, ki se še ne poznamo/te, jaz nekaj jih
evil.gif

Mogoče koncem avgusta ali še bolje v septembru, ko so dnevi še dovolj topli, tudi noči seveda, dokaj
evil.gif
, pa dopusti se v glavnem zaključijo ... ??

Zato vas prosim, da se vpišete na tablo, kdo je za, da se potem dogovorimo (Škorpy, ta del menda ne bo tako zahteven, kot organizacija piknika, kajne? upam seveda, da prideš --- prideta
cheer.gif
)

Hvala za razumevanje !
cheer.gif

1.North_face (kandidat)
2.
3.
4.
itd ...

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Dobro, dajta se to kje drugje zmenit, prosim (Patriot, vsaj ti bodi tolk pameten, vem, da si lahko, ker te poznam
evil.gif
)
Tiule naj teče debata o srečanju (če je to sploh možno na tem forumu, da bi se držali ene teme???)
Hvala !
pozdrav.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Poznaš me?
shocked-1.gif

Ampak 100% ne v živo.
evil.gif

Jaz razmišljam, kaj reči ženi, da bi opravičil odsotnost.
cry12bpy.gif

To naj bi bilo na kako soboto?

Sicer pa sem sam za bolj "individualna" spoznavanja ob kakem piru, ker na pikniku komod zgrešiš koga.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Super, to sem hotel, Fiat ...da se prijaviš /te !
Za denar ni panike, ker bi pobrali nqa "kraju zločina" ... ker, kot žer omenjeno, ne bi šlo za piknik, bolj za srečenje ala Gorjanc kruhki ... čeprav zagotovo ne bo tam !
evil.gif

Torej, zaenrat sva midva, čakava še kako alterašico, kajne?
cheer.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Super, to sem hotel, Fiat ...da se prijaviš /te !
Za denar ni panike, ker bi pobrali nqa "kraju zločina" ... ker, kot žer omenjeno, ne bi šlo za piknik, bolj za srečenje ala Gorjanc kruhki ... čeprav zagotovo ne bo tam !
evil.gif

Torej, zaenrat sva midva, čakava še kako alterašico, kajne?
cheer.gif

Zaradi mene gremo lahko komot h Gorjancu
grin1.gif

Pa sej bo kakšna dama se tudi prijavila. Samo one so bolj sramežljive in še čakajo. Pa predhodno morajo doma zaprosti za dovoljenje za izhod pa take stvari. Saj veš, da to traja
smirk-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer pa sem sam za bolj "individualna" spoznavanja ob kakem piru, ker na pikniku komod zgrešiš koga.

Hey pick me pick meeeee
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.