Če bi bil danes v gimnaziji/srednji šoli

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sem jo mel tud jst. Verjetno sva v istem klasu sedela.
grin1.gif

Bedna je bila.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj se pa skupi ne učita? Glede na to, da se "kurita".

Men je ratal z "inštrukcijami" že enkrat.
hysterical-1.gif

zdej si mene spomnu na ene inštrukcije.

je rabila iz algebre II..pa je potem dobila iz...mah..prav nerodn je bilo k je fotr uletu v sobo, prevert a rabiva se kak sok, da se bova ucila, ona pa s ticem v ustih.

to je bilo prvič, k nisem mogu....svedrat

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

BTW: pa bi res v srednji več, kot na faksu? Pomojem bi jih več, če bi ko si bil na faksu pecal tiste s srednje. Še izpit za avto bi imel, kar je bilo takrat skoraj ultra statusni simbol.
grin1.gif

Sej pa se tam nekje do 25 žge "navzdol".

Ko si prvi letnik srednje, lahko žgeš one iz osmega (zdaj devetega) klasa.
Drugi srednje lahko žgeš že kako iz prvega letnika.
...Prvi letnik faksa ...žgeš maturantke.
Absolvent...žgeš mlajše študentke.

Ko si tam nad 25 in maš babam že kaj za ponudit (če nisi luzer), pa lahko že počasi zbiraš, a bi mlajše, al starejše.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

BTW: pa bi res v srednji več, kot na faksu? Pomojem bi jih več, če bi ko si bil na faksu pecal tiste s srednje. Še izpit za avto bi imel, kar je bilo takrat skoraj ultra statusni simbol.
grin1.gif

Sej pa se tam nekje do 25 žge "navzdol".

Ko si prvi letnik srednje, lahko žgeš one iz osmega (zdaj devetega) klasa.
Drugi srednje lahko žgeš že kako iz prvega letnika.
...Prvi letnik faksa ...žgeš maturantke.
Absolvent...žgeš mlajše študentke.

Ko si tam nad 25 in maš babam že kaj za ponudit (če nisi luzer), pa lahko že počasi zbiraš, a bi mlajše, al starejše.

Ka pa vem. Jaz sem imel vedno starejše. Razen ene 3 letne veze (1 leto mlajša) in ene parmesečne zabave (mislim, da 4 leta mlajša).

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
srednja šola... res bi blo fajn kakšni naivnici pihnit na dušo brez, da bi imel salbo vest, da sem naredil škodo. vresnici bi pa naredil korist, ker bi jo pripravil za nadaljnje življenje
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Dokler nisva ugotovila da je vse isto sranje...al je mlajša la starejša....isti k..... od babe
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ka pa vem. Jaz sem imel vedno starejše. Razen ene 3 letne veze (1 leto mlajša) in ene parmesečne zabave (mislim, da 4 leta mlajša).

Frajer, jaz tam nekje do 24 pr starejših nisem imel šans.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je tebe mama dojila, al si bil na flaski?

Pomojem me je dojila.
grin1.gif

Do 3 leta starejše sem mislil, ne MILF-ice. Mlajše so bile ponavadi precej otročje.

potem se pa nekje drugje skriva razlog za bolano iskanje starejših. ni v sisi, lahko je v cem drugem. sam ne bomo o tem javno, ker je lahko neprijetno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kaj si imel šanse samo pri 6 let mlajših, pa te tare zdaj?

Gledaš z vidika starca, ki se mu sedaj dvigne na vsako 15 letnico. Seveda, ti ni jasno, kako sem lahko pecal starejše.
hysterical-1.gif
Ko sem bil še v lovu (do 25. leta), je tud starejša leto, dve, tri, dobro zgledala, pa še ni se mi bilo treba (praviloma) ubadat z otročjimi zadevami. Verjetno pa tud zato, ker sem starejši zgledal od sovrstnikov.

Sicer pa, gremo nazaj na akademski svet. Še zmeraj bi z odporom hodil na slovenščino, samo zaradi krave, ki nas je mela. Nikol ne bom pozabil Negodetke.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moram priznat, da se v času, ko si bil ti še v lovu, lovil tudi sam. in nekako se mi zdi da 17..aje 19 do 27 je top izbira. za tista leta.

pa za vs aleta pozneje tudi.

je pa res, da ženske po 30 znorijo na področju...telovadbe.

v akademska leta se pa ne bom vračal. vsaj ne v šolske klopi.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mekani, zdaj bos pa napisal, da v svojih "divjih" letih, nisi se nikoli pokukal v starejse? Baje, da nosijo hude gacice.