Če bi bil danes v gimnaziji/srednji šoli

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Začel sem v 8. razredu OŠ. Koliko pa sem jih, ni važno..., recimo, da dolgčas mi v tem času nikoli ni bilo, podrl pa tudi nisem vsega z mufom.

BTW: pa bi res v srednji več, kot na faksu? Pomojem bi jih več, če bi ko si bil na faksu pecal tiste s srednje. Še izpit za avto bi imel, kar je bilo takrat skoraj ultra statusni simbol.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men ni šlo slabo ne v srednji, ne na faksu.

na faksu sem poleg izpita imel celo svoj avto. pa nek star zgonjen jugo, ampak pravo novi avto.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem imel mnogo boljsi avto. predvsem se je dalo zgat in spredaj in zadaj..nazalost pa se ni bil karavan. potem je pa prisel karavan..huh...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem razmišljal kaka muka nam je bila sedet pri pouku v času gimnazije.

Danes bi z veseljem in zanimanjem srkal predavanja o zgodovini, geografiji, biologiji, kemiji, fiziki.... Književnost in prisiljeno branje glupih knjig bi še zmeraj sovražil, ampak vseeno.

Tok ponujenega brezplačnega znanja, ki je dejansko zanimivo za splošno razgledanost, ne bomo dobili nikjer več. Takrat smo se pa afnali, pa 2 dni pred kontrolko naučili in pozabili čez 1 teden.

Da ne govorim o kakšni nemščini, ki sem jo celo preplonkal, zdaj pa nimam pojma, pa bi mi prav prišla.
bonk.gif

zgrešil si bistvo..
če bi bil danes v gimnaziji BI ŽGAL, DA BI MI TIČ STRAN PADU
jebes znanje, tega je zadost, pa cel zivljenje se ucis..zges pa ne

Bi ti kura.c žgal, pri nas so tiste ta "hude" iskale starejše čefurje, ne pa nas piščance, ki smo ga "žgal" po Barju z jugecom pa raznimi Fordi Scorpion. Da si se pa kakšni približaj je pa morala biti že kemija, akcija je pa bila, ko ga je bilo kaj pod kapo.
grin1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.710
127
63
Pri meni pa ravno obratno... Jaz danes ne bi imel več živcev sedet tam pa poslušat te predmete... Ko sem bil še mlajši sem pa še poslušal v srednji šoli. Zgodovine nisem maral preveč, mi je šla najtrše z vidika učenja...
bonk.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
V mojih časih je bila na gimnaziji 1 dobra na paralelko.Zdaj se mi zdi, da so same dobre, ko grem tam mimo in gledam dijakinje, ki odhajajo domov.

to ti je kriterij pado.
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem razmišljal kaka muka nam je bila sedet pri pouku v času gimnazije.

Danes bi z veseljem in zanimanjem srkal predavanja o zgodovini, geografiji, biologiji, kemiji, fiziki.... Književnost in prisiljeno branje glupih knjig bi še zmeraj sovražil, ampak vseeno.

Tok ponujenega brezplačnega znanja, ki je dejansko zanimivo za splošno razgledanost, ne bomo dobili nikjer več. Takrat smo se pa afnali, pa 2 dni pred kontrolko naučili in pozabili čez 1 teden.

Da ne govorim o kakšni nemščini, ki sem jo celo preplonkal, zdaj pa nimam pojma, pa bi mi prav prišla.
bonk.gif

zgrešil si bistvo..
če bi bil danes v gimnaziji BI ŽGAL, DA BI MI TIČ STRAN PADU
jebes znanje, tega je zadost, pa cel zivljenje se ucis..zges pa ne

Bi ti kura.c žgal, pri nas so tiste ta "hude" iskale starejše čefurje, ne pa nas piščance, ki smo ga "žgal" po Barju z jugecom pa raznimi Fordi Scorpion. Da si se pa kakšni približaj je pa morala biti že kemija, akcija je pa bila, ko ga je bilo kaj pod kapo.
grin1.gif

napačna generacija..pa juge cje bil že polnoleten anjbrz.

jaz sem zgal..tko k v srednji soli, nisem nikol vec..in najbrz ne bom. danes i mi srce odpovedalo verjetno

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jugeco so bili že kar v letih, se je pa še kaj drugega našlo od fieste, golfi do III. generacije, Clioti itd.

Jaz priznam, da v srednji šoli nisem bil jebač (najraj sem imel novo leto), so se mi zadeve na faksu "odprle".

Mlad si ti še, sej se lahko še popraviš.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj se vtikas vame, pol bos pa spet jokala..a se res nic ne naucis. k ce bodo letel spet neki ZS kako me ne bos vec podjebavala pa ne vem kaj bo precej bedno.

drgac pa itak ves, d ate mamo vsi radi..

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ok, jst tud sanjat nism upala o avtu na gimnaziji, sam je blo vseen zakon. Znal smo ga zažurat, prfoksi so bli ok (razen izjem...ga. Kadunc?!?!?!?
uf-1.gif
(( Sam nimaš kaj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

na faksu sem poleg izpita imel celo svoj avto. pa nek star zgonjen jugo, ampak pravo novi avto.

Sam ti je pa šlo od srednje dost na slabše, da zdaj kupuješ stara jajca...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Sam ti je pa šlo od srednje dost na slabše, da zdaj kupuješ stara jajca...

res je.

a bos dal ze tist krompir al ne