Cassandra 2025

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.434
424
83
Ljubljana
Ali je kdo gledal?

Meni je tooop! :)
Nisem mogel nehat gledat. Vsak del bol fuc#ked up pa vsak del bolj zanimiv.

Čeprav je en kup nejasnosti, ampak še vedno ena izmed najboljših serij iz netflixa kar sem jih videl.

• Všeč mi je
Reactions: Anubis

jezek

Guru
24. jul 2008
3.901
1.671
113
Zadeva obeta, vendar ogled odsvetujem vsem antiwokerjem. Ker je prav neverjetno kaj so vse uspeli stlačiti v prvo uro....očitno ima netfliks produkcija nek čekbox z woke pogoji. Torej, v prvi uri se vidi da:
- mamica je bela, očko črn....potem vemo kaki so otroci
- mamica je (tudi) migrantka, prevdidno iz bosne
- sinko je seveda gej
- v zgodbo je integrirana debata o evtanaziji
- očko je nenaravno uslužen (gospodinji), razumevajoč, krhek...hkrati pa uspešen pisatelj!
- očko vozi Avdića. Vemo pa kako nebel voznik paše v avanta s kljuko, S-line....
Torej, če to lahko prebavite, priporočam ogled.

5. apr 2015
1.447
758
113
Treba vzet, kot včasih, ko je bil en črnc notr v filmu, kjer so našli resitev, da je prvi fliknil.

Zdej so pač ostale primesi teh smernic..

Je pa seveda annoying ko posiljujejo characterje s tem in zgodbe pogosto nimajo veze a je sin gej ali fotr črn.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.125
2.927
113
Hm, tud jaz sem si pogledu prvi del. ne vem no, mislim da je Imdb ocena kar realna, sej sama ideja je ok, sam zaenkrat me ni navdušla. Tud men se je pa takoj bruhalo, valda mat bela, fotr črnc, ta mal gay... Res bi že zarad tega zadevo najraj ignoriru, pa krucefiks no. Ena znanka dobr zgleda in jo ful porabjo za razne reklame snemat, matr da v več kot pol reklamah za EU trg, kjer je ona del neke ''družine'' je partner valda črnc. :bonk: