Časovni zamik na pop tv in a kanalu je nazaj

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.311
9.518
113
EU
Pri Amisu sem hitro preštel 26 programov, ki imajo po novem časovni zamik.
Od kadar sem skenslal Pop, poročila sem večinoma gledal na SLO, ker imajo krajša in povejo bistvo. Popovci pa celi večer gnjavijo s temi poročili, pa trikrat ponovijo isto stvar.
bonk.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Pravzaprav mi je bilo lepše pri teh dveh kanalih, ko ni bilo zamika, sem se jih enostavno odvadil gledat, sploh tistih novic s presežki, pretiravanji....
Enostavno so RTV in ostali programi neprimerno bolj umirjeni

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.719
6.115
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Timeshift na Pop in A je nazaj. Končno.
Danes je tudi že uradno
smile-1.gif

24 urni time shift je bil na voljo že pred prepovedjo - če si včeraj zamudil na POPu pogledaš jutri na A-kanalu
zmaga.gif

Če bi na moj STB priljučil data logger bi bila ta dva programa zelo nizko na lestvici - morda celo za Exodus in podobnimi, kjer se človek včasih zatipka za sekundo ali dve
grin1.gif

Imaš kaj čez Exodus
10.gif
Sicer pa pri nas takorekoč ne gledamo programe iz pro plus produkcije, škoda časa in živcev, poročila pa sploh ne, najprej Danes na Planet tv, nato na Slo1.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.311
9.518
113
EU
V čem je finta ponovnega omogočanja časovnega zamika. Prej so trdili da ni več možno zaradi avtorskih pravic in nevemkaj...
Kako je sedaj možno
13.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.957
10.691
113
kod Džej-Zija
Tisto je bil čisti BS. Po moje jim je tako padla gledanost, da so ob spremembi sheme in ukinitvi pop kanalov potihem nazaj spustili še timeshift.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
V čem je finta ponovnega omogočanja časovnega zamika. Prej so trdili da ni več možno zaradi avtorskih pravic in nevemkaj...
Kako je sedaj možno
13.gif

Money, money.