Ksz
Kateri so se iskalniki hotelov, razen booking, trivago (ki je beden), hotels,hostels,airbnb?
Kateri so se iskalniki hotelov, razen booking, trivago (ki je beden), hotels,hostels,airbnb?
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
Mogoče bomo šli na tole varianto Turkishairlines. Pa me zanima, kakšne so kaj ceste tam doli. So regionalne solidne? Ker bli šli z avtom vse do Antalije. Sej čas si bomo vzeli ene 9 dni da nardimo to krožno turo. Kaj pa cene hrane? Ker bencin je menda fejst drag...
ma kaj pa vem, men je sultanahmet res rezervat turistični. najrajši mam beyoglu za spat.Citat:
Uporabnik japke pravi:
če greš prvič in le za nekaj dni, spi v Sultanahmetu, ker maš tam najbližje do vsega, kar je za vidit podnevi.
zvečer boš verjetno crknjen in se ti ne bo dal neki okol hodit
pomojem ne. Istanbul antalija je pomojem 1k km.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Zdle mal gledamo verzijo nedelja-pon oz. sreda, ko so še karte za 99 €. Čez celo Turčijo bi šlo v 8 dneh (do antalije, kapadokije, ob sredozemlju nazaj?
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ma, sj mi je mal žal, da ne grem naslednji vikend, ko so volitve, bi znalo biti še bolj zanimivo. Si bil na azijski strani? Se splača it? Moja bi šla v kakšen šoping, pa da ne zabijem dneva za iskanje trgovine, če me znaš kam usmert...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Par ur v Istanbulu,pa sva prehodila okol vseh znamenitosti,ko sva iskala priporoceno restavracijo. Javni promet je tut zelo enostanvno speljan. Edino kar naju mal na rit vrglo,ker sva si prek bookinga uzela hotel za 245? za 5 noci,ko pa prideva na recepcijo pa tm tabla 150?/noc... Ok,briga me,itak mam od bookinga potrdilo... Sam vseen,ni vreden tok kukr majo napisano,tut ce je 4*...
Aja,turki so nadlezni pr vabljenju v restavracije,kr ne znajo si dopovedat,da ne bos sou niti zastonj k njemu.
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Midva tudi gledava da bi sla v Istanbul za prvi maj. Karte se dobi za 250€ na osebo iz Lj. Je to dobra cena al je bols pocakat na kaksen drug termin? Kaksne so pa kaj temperature v tem casu?