Card splitter Conax ali po domače množilnik Conax

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
430
5
18
Ljubljana
Da malo obudim to temo, sem že malo pozabil kako narediti (kakšen je postopek) update TV programov na kartici preko SmartWI delilnika programov, ker se je na Telemachu pojavilo kar nekaj novih programov odkar sem nazadnje delal update.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
430
5
18
Ljubljana
Navodila preberi sicer pa googlaj.
Odgovor je tak, nekje 1 x na 2 do 3 mesece je treba zadevo na novo upariti, ker ja original kartica v oddajniku se ne posodablja tam in posledično prenaša vedno več podatkov na okoli...... Torej conax kartica je najbolje, da je samo za ta sistem ne kombo, in ja paprika, kot so svetovali, potem pa vsake toliko časa original kartico v TV za pol ure, da se kartica posodobi, sam dam na NG kanal, ko to narediš ponovno odklopiš glavno oddajno enoto, priklopiš štrom, vstaviš original karto za 15 sekund, potem pa še zaporedoma vsako dodatno od sistema noter za ene 15 sekund, da se na novo stanje naučijo, potem vrneš vse nazaj in bo delalo spet nekaj časa.....

Evo sem res malo poiskal in našel (matofil) ter tudi uspešno izvedel.....hvala.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.454
4.300
113
Zanimivo, jaz tega nisem počel zagotovo že kakšno leto. Nisem pa niti preverjal ali novi programi delajo ali ne, predvidevam pa, da delajo. Lahko preverim, če bo želja.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.454
4.300
113
Da sam sebe dopolnim. Na TVju, ki ima SmartWi kartico sem sprožil iskanje novih programov, našlo je vse Arene in programi delajo, brez, da bi se SmartWi sploh dotaknil.