Car

Car

POSTman
4. avg 2007
8.470
1.505
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Update:
Po krasnem vikendu spet v kruto realnost. Tist občutek svobode, ko si doma in potem..... bolnica, kjer veš, da ko boš vstopil skozi vrata, bodo takoj planili po tebi, te začeli pikati itd. Ampak ok, vse sprejemam z namehom in humorjem. Danes so mi takoj ob prihodu rekli, da imam gastroskopijo, poseg, ki ga sovražim. Moram biti tešč do posega. Ok, preskočim zajtrk, nič. Preskočim kosilo, še vedno nič. Potem pa vendarle dočakal poseg, ki je bil zoprn, ampak ob treh prijetnih dekletih sem ga lepo prestal. :srce:
In potem, čakanje na večerjo. Da ne dolgovezim, ob prihodu v sobo me je pričakal "masaker", moj sostanovalec je imel konkretne težave, ne bi o podrobnostih. Poklical sem sestre in se diskretno umaknil na hodnik za nekaj časa, vmes preveril, če je vse ok, možakar je spal, vsaj tako se mi je zdelo. V glavnem, šel sem malo naokoli, da pridem k sebi, ko sem se vrnil v sobo, sostanovalca v razdejani sobi ni bilo več. Umrl je....
Šok, nisem ravno navajen tega. Sobo so očistili, prosil sem za tablete za spanje, ampak izgleda ne bo nič od tega..... Ehhhh, what a day.....:obesise:
 
  • Jezen sem
  • Žalosti me
Reactions: uncle_sam in splash