Car wash

B81

22. jul 2007
37.764
11.034
113
Zdravo

Kdo se na to spozna, bi morda moral dat v avtomobilizem...pa naj mod prestavi.

kje najti 2 ženski za car wash? Pa ne v trenirkah....
grin1.gif

Hvala, Lp

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ne ne, zaj pa resno. Tu na Akterju je ogromno lulik, ki bi po mojem bile pripravljene, seveda za primerno plačilo, v tangicah ali celo brez njih prat avte, pa tudi lastnike avtov... Tjaša, Maci, pikica, ipd. da vas vidim zaj, če si upate...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej kok rabiš to šova? 5 minut? Bo vrjetno ena stotka ja. Bo pa barem izpeljano tako treba.

Sicer pa če se znaš zmenit da se pove od kod so punce in izpelješ zadevo da je sponzor pranja Rocco,
znaš dobit to zastonj,...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ne ne, zaj pa resno. Tu na Akterju je ogromno lulik, ki bi po mojem bile pripravljene, seveda za primerno plačilo, v tangicah ali celo brez njih prat avte, pa tudi lastnike avtov... Tjaša, Maci, pikica, ipd. da vas vidim zaj, če si upate...

No ne bod brihten
evil.gif

To si ti morda želiš videti, jaz pa se veeeeeliko bolj cenim in ga ni denarja, pa kosti psu meči.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

Tjaša bi ga s kavo polivala :D

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Narobe zastavljeno, samo povedat je treba da bo kaka kamera in fotoaparat zraven, pol se pa nobena več ne ceni in se spremeni v striptizeto ali karkoli je potrebno za 5 sekund cenene slave.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Narobe zastavljeno, samo povedat je treba da bo kaka kamera in fotoaparat zraven, pol se pa nobena več ne ceni in se spremeni v striptizeto ali karkoli je potrebno za 5 sekund cenene slave.

Govoriš o svoji mami? Punci? Sestri?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

No ne bod brihten
evil.gif

To si ti morda želiš videti, jaz pa se veeeeeliko bolj cenim in ga ni denarja, pa kosti psu meči.
Priznam, veliko ljubše so mi obične dečve, kot pa profi striptizete... Zato sem pa to napisal.
wink-1.gif

Pa ni tako važno, če je kaka kilca premalo ali preveč, če je kje kaj celulita, ipd. Glavno, da je natur.

Malcomu pa itak gre samo šraufanje po glavi...
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

No ne bod brihten
evil.gif

Prej bi bilo takole: Ga ni denarja, da bi te mi hoteli gledati, še posebej pa ne razgaljene.
rolleyes-1.gif