Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ne ne, zaj pa resno. Tu na Akterju je ogromno lulik, ki bi po mojem bile pripravljene, seveda za primerno plačilo, v tangicah ali celo brez njih prat avte, pa tudi lastnike avtov... Tjaša, Maci, pikica, ipd. da vas vidim zaj, če si upate...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisi razumela, avto se bo pral, ne pa rastavljal narazen....
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ne ne, zaj pa resno. Tu na Akterju je ogromno lulik, ki bi po mojem bile pripravljene, seveda za primerno plačilo, v tangicah ali celo brez njih prat avte, pa tudi lastnike avtov... Tjaša, Maci, pikica, ipd. da vas vidim zaj, če si upate...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Narobe zastavljeno, samo povedat je treba da bo kaka kamera in fotoaparat zraven, pol se pa nobena več ne ceni in se spremeni v striptizeto ali karkoli je potrebno za 5 sekund cenene slave.
Priznam, veliko ljubše so mi obične dečve, kot pa profi striptizete... Zato sem pa to napisal.Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
No ne bod brihten
To si ti morda želiš videti, jaz pa se veeeeeliko bolj cenim in ga ni denarja, pa kosti psu meči.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
No ne bod brihten
To si ti morda želiš videti, jaz pa se veeeeeliko bolj cenim in ga ni denarja, pa kosti psu meči.