Sej vem, da se fejst glupo šliši... Ampak v takem primeru poišči samoplačniško rešitev.
"Jači sem od sudbine" kreteni so zafilali zdravstveni sistem(ki je bil že pred tem počasen), tako da znajdi se. Pa ne pozabi jebati vse po spisku tem pezdetom, za začetek kar v alter covid temah
Kar se tice MR so nekoc znanci hodili na Hrvasko, odkartali par sto eur in imeli izvid v enemn tednu.
Enkrat sem nekje zasledil, da ti ZZZS povrne denar, če storitve v Sloveniji ni mogoče opraviti v času, ki je za to predviden. Kako je s tem?
Za pridobitev pravice do zdravljenja v tujini zaradi predolgih čakalnih dob v Sloveniji morate izpolnjevati naslednje pogoje:
- imeti zdravstveno zavarovanje urejeno v Sloveniji,
- biti vpisani v čakalni vrsti pri izvajalcu v Sloveniji,
- imeti določen termin pri izvajalcu v Sloveniji,
- imeti odobritev ZZZS za zdravljenje v tujini iz razloga preseganja najdaljše dopustne čakalne dobe ali razumnega časa pri vseh izvajalcih v Sloveniji (pred ali po opravljenem zdravljenju) in
- zdravljenje opraviti v drugi državi članici EU, EGP ali Švici,
- izbrani izvajalec v državi EU, EGP ali Švici je del javne zdravstvene mreže v tej državi.
Potem rezultate samoplačniških preiskav uporabljajo pri zdravljenju. Kje?
V ponedeljek zjutraj, skupaj z obvestilom, da so te vrgli na konec navadne liste.Evo, preko Zvem sem videl, da imam MR v MS v petek. Če ne bi imel digitalnega potrdila bi bil še zdaj živčen.... Me zanima, kdaj bom po pošti dobil obvestilo, da imam v petek MR....
Saj imaš v Zvem napisano datum pa uro.Evo, preko Zvem sem videl, da imam MR v MS v petek. Če ne bi imel digitalnega potrdila bi bil še zdaj živčen.... Me zanima, kdaj bom po pošti dobil obvestilo, da imam v petek MR....