C-Crosser 2.4 CVT v akciji za 19.500€ - a je vredu

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Butasti komentarji, kot da gre za neko ceneno indijsko vozilo
smile-1.gif

Od njega pametnih komentarjev itak ni pričakovati.

recimo da to ni letelo name.ali pač?

Letelo je na kvaliteto Simonovih postov.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Dejstvo je, da si ti prebutast, da nisi razumel mojega sarkazma....itak ti pa nimam več namena odgovarjat, ker si eden izmed glavnih razlogov, da nisem več naročnik revije pri kateri si služiš kruh!
lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Dejstvo je, da si ti prebutast, da nisi razumel mojega sarkazma....itak ti pa nimam več namena odgovarjat, ker si eden izmed glavnih razlogov, da nisem več naročnik revije pri kateri si služiš kruh!
lp
Od omenjene revije pride zelo majhen košček kruha, ki ga zaslužim. Pa še to le posredno ...

jezek

Guru
24. jul 2008
3.435
1.439
113
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
Da ne bos preveč pameten, dizel realno popije od 9,5 do 10 litrov. aja pa avto imamo pri hiši, da ne bos rekel da govorim na pamet.

Evo danes na relaciji LJ-Brčko district-LJ (1000 km) poraba na Outlanderju dizel 12,1! Nikoli preko 160, večino časa okrog 130, cestne gume. Toliko o govorjenju na pamet.

Kaj je zdaj lastniki akcijskih krosijev, so že kakšne nove izkušnje glede porabe?
Me je pa avto res pozitivno presenetil (micka, ampak saj je isti kur**) saj je res lahkoten in stabilen hkrati, ter zelo udoben tudi na dolgi poti in razsutih cestah (npr. veliko bolj kot XC90 - tri leta star model). Zadnja klop nudi ogromno prostora, ventilacija je odlična (čeprav nisem uspel locirat kaj dosti rež), kar za ostale citroene nikakor ne velja.
Aja, očitno so vsi trojčki res narejeni na Japonskem.

maxvix

Zelenc'
10. nov 2009
1
0
1
Pozdravljeni,
na Hrvaškem se prodajejo po tej ceni že od januarja. Prodano jih je cca 600. Namenjeni so bili za grški in ruski trg (tukaj so tudi razlike v opremi, ampak minimalne. Npr.: CC za ruski trg ima pojačano gretje kabine, gretje rezervarja in cevi za dovod bencina).
Osebno sem ga kupil junija, 2009 in sem prezadovoljen.
Več boste našli na HR forumu:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=424172

Lp,
cool-1.gif

Nazadnje urejeno: