ByPass Google Account

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Če delaš FR preko Settings menija ti naprava sama pove, da se bodo s tem odstranili-izbrisali vsi računi.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.253
113
pomoje ga ne more flasnt, ker mu napiše bootlouder unlocked, frp locked in se ne da. a flash rabis oboje unlocked.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če ga ni ukradel in mora prejšnji lastnik samo zbrisat svoj račun "od doma", je brezveze, da se karkoli jebe s tem.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Tip je dobil telefon službeno 10 mesecev nazaj in mu je doma stal. Ker ima Appla, se verjetno noče ubadat s "Huaweiem". Takrat se je žena samo registrirala in "poštrkala" po telefonu in ga spravila nazaj v škatlo. (lahko, da ima tudi ona Appla) Sedaj se je odločil, da ga proda. Telefon je glanc nov, brez ene same praske in znakov uporabe. Računa nimam, ker je pač ostal v njegovi službi, imam pa potrjen garancijski list in vse , kar pride v škatli. Še pisal mi je SMS potem 2 uri po nakupu, kako sem zadovoljen s telefonom, vendar ga takrat še nisem prižgal, ker sem imel druga opravila. Sem ga pač pred njim prižgal toliko, da je prišlo do izbire države, naprej pa se mi ni dalo potrjevat vsega unega.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Mogoče imam rešitev, če mu je telefon toliko časa stal poglej, če ima telefon kakšen update. Imel sem isti problem z LG G5, ki sem ga updetal in je ta zaščita bila povožen.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Update ima (sem zvedel preko neta), vendar me ne spusti naprej, ker zahteva Up. Ime in Geslo od prejšnjega accounta

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Čakaj, koliko berem iz tvojega linka, moraš v telefonu še neke nastavitve poštimat oz. enablat developer options in enablat USB debugging, vendar jaz sploh ne morem v osnovni meni telefona in naprej v settings!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Najboljs da mu ga nazaj das, pa naj postima.

Sam bos samo zajebal vse.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
To je zdaj postalo večji problem, kot zaklenjeni telefoni od operaterja
tongue-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Pa se probaš prijaviti brez da bi se prijavil na google ac.? Mene je (G5) lepo spustilo mim in sem lahko naredil update.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem cel dan klicaril lastnika in se ni javil in mi je prej ob 15.00 žena napisala, da je službeno odsoten in je telefon doma pustil. Ker mi je prodajalec (njen mož) povedal včeraj, da se je ona prijavila s svojim mailom, sem rekel kar njej, da naj odstrani napravo Huawei Mate 9 iz njenega profila. Kasneje mi je sporočila, da ga je odstranila in da naj ji javim, če bo vse v redu. Ker se še vedno ne morem prijaviti, malce dvomim, da ga je pravilno odstranila ali pa ga sploh ni, morda pa je kaj drugega v igri. Sporočil sem ji, da pridem še enkrat k njej, da samo vpiše up. ime in geslo, da pridemo v napravo, izbrišemo njen account in grem domov in sedaj mi nič več ne odgovarja.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sedaj je pri meni na obisku sestra od moje žene in pravi, da mi ga lahko ona nese na servis, ker dela v Lj, tako, da bom ubral to pot in se nehal jebat s tem prodajalcem, ker bom zgubu živce.
bonk.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
691
51
28
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Sem cel dan klicaril lastnika in se ni javil in mi je prej ob 15.00 žena napisala, da je službeno odsoten in je telefon doma pustil. Ker mi je prodajalec (njen mož) povedal včeraj, da se je ona prijavila s svojim mailom, sem rekel kar njej, da naj odstrani napravo Huawei Mate 9 iz njenega profila. Kasneje mi je sporočila, da ga je odstranila in da naj ji javim, če bo vse v redu. Ker se še vedno ne morem prijaviti, malce dvomim, da ga je pravilno odstranila ali pa ga sploh ni, morda pa je kaj drugega v igri. Sporočil sem ji, da pridem še enkrat k njej, da samo vpiše up. ime in geslo, da pridemo v napravo, izbrišemo njen account in grem domov in sedaj mi nič več ne odgovarja.

#službeno odsoten in je telefon doma pustil
#telefon bil od zene
#vozil starejsi gospod
...

to so keywords za scam

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Še so dobre firme. Svojim zaposlenim kupijo telefone, ki jim jih ni treba uporabljati in lahko celo prodajo firmina osnovna sredstva oziroma drobni inventar. Jaz jim svetujem, dajte jim kar keš, bo hitreje in ceneje
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Imam sodelavca, ki je sedaj pri nas dal odpoved in gre pač na drugo firmo, kjer bo dobil IPhone za službeni telefon.
Telefon ni bil od žene, ona se je samo prijavila in ga potem nazaj v škatlo pospravila. Telefon je bil kupljen decembra 2016. On je uporabljal svojega IPhona, ki si ga je pač sam kupil. Na netu sem preveril IMEI in piše, da je FREE in ni ukraden. Preveril sem njegove oglase takrat in je samo še neko stanovanje na obali prodajal, drugega nič. To, da se je žena registrirala, sem izvedel po nakupu, ko sem mu javil, da ne morem noter. Če sem se najeb.l, pač sem se...vendar imam nov telefon v rokah, komplet škatlo in vse, kar pride noter in potrjeno garancijo, ukraden ni, tako, da ne vem, kaj reči.
rolleyes-1.gif