Kje so šefi foruma, da bi tele majstre mal ohladil, ker je komunikacija mal za na 24kur.
Na temo
Pred 15 leti smo spoznaval CF moto v atv svetu. En jajc kitajc. Počasa se je popravljal. Kaj kmalu so po YT dokazoval, da so boljši kot Can am. Seveda so bili. Can am en stroj, cofokotov 10, da so bili enaki v zdržljivosti. Vozne lastnosti pa ne bomo komentiral. Kaj je sedaj? Skoraj vsak kmet ima 500 kubičenga za fjakat se po selu. Dobijo dele, stroji delajo in na terenu, ko se afnajo gredo.
Po moje bo kitajc vzdrževal nekaj firm, jih silil v ospredje in delal dobro. Mogoče malo pretiravajo mogoče je res sam dejstvo je, da so v razvoju bistveno pred EU. Evropa, stara mama je zaspala. Ker, kam mečemo denar? V Ukrajino, v neke kolače, v neke ljudi, ki majo tiča pa bi raje sede scal, v cigane, ki so itak en hud mimosun, ....denar gre za vse traparije sam ne v razvoj. Evropa ima črno zgodovino. Recmo, da se je mal odkupila, ker je dost pomagala svetu v razvoju. Sam še vedno bi lahko bilo, kot je bilo v lepših časih. Pokopal jo je pohlep, pokopalo jo je leva politika. Mogoče bomo kmalu stradal in jedel "kitajske" šunke, ki se nardijo v laboratoriju. Tole kar mamo sedaj za šefe, to je skok v prepad.
Moj vidik, moje mnenje