Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Če bo naslonila enkrat, ne bo nič drgnila... Pa čeprav za 2 min.
Kar misli si, da ne. Odpre zadnja vrata, da se le ta naslonijo na sosednji avto, potem pa zleze notri odpenjat otroka z otroškega stolčka, avto se ob tem pozibava, odprta vrata, ki se naslanjajo na sosednji avto, pa lepo drgnejo sosednji pleh.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ponavad presranci, ki omedlevajo ob praskicah na ljubem jim plehu stojijo pod nadvozi in v tunelih, ko soli toča. Takrat taistih bebcev niti slučajno ne zanima tuja lastnina.
Pa koliko škodnih primerov imaš lahko na leto, pri kasku "parkirišče"?Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Več razlogov:
- zato, ker ti zavarovalnica ne da več maksimalnih popustov
- zato, ker ti pobarvajo večinoma tako, da se vidi, da je bil barvan
- zato, ker si vsaj 2 dni brez avta in se moraš ''znajti''
- zato, ker ti bo ob prodaji kupec trdil, da je bil avto ''skotan'' in boš dobil zanj x EUR manj
- ...
A je to dovolj ali rabiš še kaj?
In to vse samo zato, ker so nekateri ''komot'' ali pa celo namerno ne pazijo na tujo lastnino.
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ce je parkiran avto cez crto box-a, to se ne pomeni da je le-ta narobe parkiral, lahko je nekdo drug ze prej zravn njega, in mu ni preostalo drugace.
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Torej je zidak zidak ne glede na vrednost? Prosim napiši mi tvoj naslov, priden malo potrkat s kladivom. Takim jaz pravim jebivetri in enkrat smo imeli že to debato tukaj. Zaradi jebivetrov, ki se jim jebe za vse naj drugi hladimo živce, ker nočem, da nekdo MOJO LASTNINO uničuje? Resno?
Tisti pleh je moja lastnina. Kot je moja hiša moja lastnina. Enako kot je moj kuli moja lastnina. Sem si zadevo sam kupil z denarjem, ki sem ga sam zaslužil. Kdo si ti ali kdorkoli drug, da si jemlješ pravico to uničevat, ker se tebi pač jebe? Jaz še pomislim ne, da bi komu kaj namerno uničil oz. pazim po svojih najboljših močeh, da se tudi ponesreči kaj ne zgodi. Zato ima moj otrok zaklenjena vrata, da jih sam ne more odpreti in s tem udariti v parkiran avto zraven. Pač razmišljam in pazim na zadeve okoli sebe.
Jebivetri, ki se vam jebe za tisti pleh ali karkoli drugega pa rabite dobro dozo te prakse v obratni smeri. Mogoče ti pleh ne pomeni nič, ampak sem prepričan, da bi hitro našla nekaj, za kar se boš malo zasekiral, ko ti bom potrkal po tisti stvari. Če drugega ne, pa tvoj obraz...saj koža je koža.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Saj ni treba parkirati pred vhodom v trgovski center... malce se sprehodiš in je. Ali pa parkiraš v garažni hiši...
Aja tisti ki se nam jebe za pleh tedaj stojimo v tunelih?Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ponavad presranci, ki omedlevajo ob praskicah na ljubem jim plehu stojijo pod nadvozi in v tunelih, ko soli toča. Takrat taistih bebcev niti slučajno ne zanima tuja lastnina.
Ne bi rekel !!
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ne bi rekel !!
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Opažam da pa so parkirišča v nekaterih nakupovalnih centrih tudi bolj ozka tako da verjetno nabitost avtov en do drugega pripomore k butanju z vrati.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ne bi rekel !!