Nope. Mojemu očetu sem kupil mobi, kar mu povsem zadošča in ni bilo nikoli nič.Resno? In ta kartice delujejo in so v uporabi?
Pred leti se spomnim da je bila Slovenija nasploh ena zadnjih drzav, ki je se dovoljevala anonimen nakup. Ko je bila uvedena obvezna avtentikacija, so tudi obstojeci uporabniki dobili poziv, da se v roku registrirajo / identificirajo, sicer je sledila deaktivacije sim kartice.
Sem bil preprican, da se moras tudi danes identificirat, ce ne ob nakupu pa kasneje?
to bi bil sanjski telefon za mojga fotraDELOVNI MOBITEL HODOO F88
Izdelek bo na vašem naslovu v roku 1 do 3 delovnih dni od naročila.www.optimumshop.si
Kaj pa tole?
nateg?
Ne. Se preveč bojim baterije... ce samsung in iphone gorita...Ga je kupil?
tu je po moje najboljsi sestavni del telefona prav baterija. to je en nivo pod nokio 3300. torej baterija res drzi. funkcij pa za na prste prestet.
Ma dej ne bluzi... govoris nesmisle...Resno? In ta kartice delujejo in so v uporabi?
Pred leti se spomnim da je bila Slovenija nasploh ena zadnjih drzav, ki je se dovoljevala anonimen nakup. Ko je bila uvedena obvezna avtentikacija, so tudi obstojeci uporabniki dobili poziv, da se v roku registrirajo / identificirajo, sicer je sledila deaktivacije sim kartice.
Sem bil preprican, da se moras tudi danes identificirat, ce ne ob nakupu pa kasneje?
Ma dej ne bluzi... govoris nesmisle...
Za sam nakup pa res ne.To ze kakih 10 let(???) ni vec mogoce, za nakup predplacniske sim kartice se moras identificirat z osebnim dokumentom.