Burger King - končno tudi pri nam!

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
doppelwhooper je zakon
zmaga.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Končno tudi pri nam?
grin1.gif

Drugače se pa tudi jaz veselim (moja vaga sicer manj) - BK mi je doosti boljši od McD. Ko grem v Graz je obvezen obstanek pri BK. Long Chicken je zakon! Pa tudi pomfri imajo 3 klase boljši od McD.

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
MK in McD je sranje.. ga ni čez hamburger na Dolgi njivi :D poseka vse to komercialno sranje :DDD

mistique

Guru
16. jun 2009
14.134
1.911
113
Emona / Carnium
McDonald's, BK, KFC...vse ok...ampak to kar sem pa zadnjič poskusil je pa the greasiest fastfood ever: Lobster pot - F F F (fish fast food). FUJ! Smo se strinjali, da je McDonald's res zdrava prehrana v primerjavi z Lobster pot-om.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Ko vam primanjkuje holesterola ,se vsaj domačega nažrite ,če že glih morate....-kranjska klobasa-...
ne pa da tujo svinjarijo financirate , .....pfuj strela jasna nagraužnost sflajšano !!!!
evil.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Krajnska klobasa pa domače ne gredo ravno skupaj... Že dolgo več ne moreš dobit pristne domače krajnske klobase.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Od vseh fasfudov mi je Mc najbolši, BK ni slab, ampak vseeno. Mogoče navada okusa.

So pa dolgo rabli, cca 15 let za mekom.

Čakamo še samo starbucks.
cheer.gif

Saj je pred 10 leti bil starbucks pri nas, pa je hitro crknil.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Krajnska klobasa pa domače ne gredo ravno skupaj... Že dolgo več ne moreš dobit pristne domače krajnske klobase.
Če hočeš domače ,si moraš sam naredit doma ,-zato se reče domače.
Men je pa na žalost najboljša tista iz trgovine.....
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

Odvisno od kod si. Vem za modela ki jih dela sam in jemljem občasno pri njem. Je pa cena sicer višja ko v trgovini,
ampak ko jo probaš takoj veš kam je šel tisti dodaten denar...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Saj vem, da dosti ljudi dela domače krajnske, ki pa z osnovno recepturo nimajo ravno veliko skupnega... Vsi pač delajo domače klobase (ki so ponavadi ful dobre), niso pa to krajnske. Eno pravijo krajnska tudi govejim koncem...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Odvisno od kod si. Vem za modela ki jih dela sam in jemljem občasno pri njem. Je pa cena sicer višja ko v trgovini,
ampak ko jo probaš takoj veš kam je šel tisti dodaten denar...
Sem blizu... Včasih sem 15km iz MB proti Ptuju, živim pa 15km iz MB proti Dravogradu. Kak se piše ta tvoj model?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Burger King - končno tudi pri naSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
smirk-1.gif
pri nam

Napiši "pri nam" v googla, pa glej kaj bo prvi zadetek.
evil.gif

Citat:
Ko vam primanjkuje holesterola ,se vsaj domačega nažrite ,če že glih morate....
saj drugače od junk fooda največ v horsa hodim, ampak treba kdaj tudi čez planke pogledat. McDonalds je predrag in preplastičen, da bi bil uporaben.

Nazadnje urejeno: