Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Če nisi pripravljen (ali nimaš denarja) skrbet za psa kot se spodobi, potem si ga pač ne omisliš.
Žal se tega ne domisli ravno vsak. Ima pa vsak lahko žival in še celo otroka.
Drugič naj še malo počakajo, bo ceneje.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Če nisi pripravljen (ali nimaš denarja) skrbet za psa kot se spodobi, potem si ga pač ne omisliš.
Nisi normalna. ŽalCitat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Okej glej... Mogoče sem malo preveč grdo reagirala, ampak pri živalih sem pripravljena tudi pobit tistega ki ne skrbi za svojo žival pa sem zelo miroljubna, ampak ko se gre za živali sem se pripravljena do krvi pretepst... Bolj se mi smilijo živali kot ljudje, kar sem že enkrat napisala... Se opravičujem za prenaglo napisan post, ampak je blo iz afekta.
Peace...
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tudi ti ješ hamburgerje, pa pomfri, pa čips... nezdravo hrano! Pse pa sam futrate cel življenje z enimi jebenimi briketi, jej ti cel lajf isto hrano. Pol se pa sprašujete zakaj pes umre pri 5 letih pa take fore.
Pes je zver, vemo kaj zveri jedo
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a dejno..a res.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a se ti sikiraš, k vidiš brezdomca k fehta?
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Zanimivo, kako se uspe debata, ki nakazuje na nevestno lastništvo psa (kar je pri nas tudi nezakonito) preleviti debata proti "dog loverjem" ali kako se je že nekdo tu izjasnil.
Taka sepsa je za psa lahko tudi usodna.
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Zanimivo, kako se uspe debata, ki nakazuje na nevestno lastništvo psa (kar je pri nas tudi nezakonito) preleviti debata proti "dog loverjem" ali kako se je že nekdo tu izjasnil.
A je pes iz omenjene teme obiskal veterinarja zaradi rane? DA/NE
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa se sam sikiras, al tut kaj prispevas
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Zanimivo da na internetu skoraj več piše o izpadanju zob pri psih, kot pa pri otrocih
Upam da za svoje otroke skrbite bolje kot za jebene pse.Če že rabljenih nihče ne podari
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
A je pes iz omenjene teme obiskal veterinarja zaradi rane? DA/NE
Pes bi moral obiskati veterinarja že zaradi bule, da se punktira in ugotovi kaj je... a nevestni lastniki vedno iščejo izgovore.