kar je seveda bullshit ker se ne gleda uporabnosti vozila in njegove vozne lastosti po trenu.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da pa se to zgodi, mora biti vozilo na posebnem popisu o cemer je lastnik obvescen. Torej ne, ni avtomatsko v evidenci z nakupom. Je pa dejstvo, da bi v primeru vojne bil ta popis takoj dopolnjen z vsemi moznimi vozili iz evidenc. Poleg tega se skladno z zakonom vedno vpoklice vozila ki so novejsa. Torej starejse ko je vozilo iz popisa, kasneje ga bodo vpoklicali.=)
leta 1997 smo bili hkrati lastniki 2 terencev - nov ml 320 in mitsubishi pajero letnik 1990 2,5 z reduktorjem. pajero ni bil v nikakršni evidenci - za njega nismo dobili nikakršnega obvestila ker je bil predvidevam "prestar". pa je neprimerno boljše (preverjeno večkrat na terenu) terensko vozilo. tam, kamor sem prišel s pajerotom, sem z MLom lahko samo sanjal.... samo ni pa mel servota, klime in usnjenih elektronskih sedežev in strešnega okna... reduktor, višja oddaljenost od tal, kljuka,... so takrat bili nepomembni podatki...
btw mojih terencev v zdajšnji situaciji da dobim poziv ne dam. pošraufam dol glavo al pa menjalnik pa se naj jebejo. dokler policija kupuje tourane in podobna pretiravanja tipa ML moji niso na voljo. ker logika "novejši terenec je boljši" pomeni da bodo poklicane vse 2x2 KIE in niso ne pravi terenci ne uporabni terenci, so pa novejši kot marsikateri Jimny ki bi ga dobili za bagatelo in bi prišel tja, ker kak sorento le sanja... že npr subaru legacy me je pripeljal dlje kot sorento... dokler nisem nasedel