Bi napisal, vendar me njihova pogodba zavezuje, da sem tiho, me bodo še zaradi tega izsiljevali. Res so KATASTROFA.
Preberi njihovo pogodbo - drobni tisk, pa ti bo vse jasno.
Kot sem že povedal, moj namen je opozoriti ljudi kako je FITIN v BTC-ju razočaral mene in kar nekaj mojih kolegov. Žal. Ni pa moj namen tukaj s tabo polemizirati in ti dokazovati. Moje izkušnje s tem fitnesom so zelo slabe. Ti pa, če ti je všeč, zahajaj tja, a ne?No potem pa prosim vsaj tukaj povej, kaj piše v pogodbi, drobni tisk, da nam bo jasno. To pa verjetno ni v nasprotju z zakoni in njihovo poslovno prakso?
Tvoje obnašanje pove vse o tebi. Žal.Ma dec tok si full of bullshit da je kar hudo.
Imam zelo slabe izkušnje z FITIN v BTC-ju. Vodilni so neprilagodljivi, nerazumljivi,...bodite ZELO PREVIDNI pri podpisu kakršnih koli pogodb, v drobnem
tisku piše marsikaj, za kar se pa potem ne moreš pogovarjati. Priporočam, da se jim IZOGNETE na daleč
Tudi mene zanima drobni tisk?No potem pa prosim vsaj tukaj povej, kaj piše v pogodbi, drobni tisk, da nam bo jasno. To pa verjetno ni v nasprotju z zakoni in njihovo poslovno prakso?
Iz telih sporočil pa lahko zaključim, da ima FITIN plačane ljudi, da poskušajo lepšati sliko gnile firme. Očitno se ne sme napisati samo svojega mnenja, izkušnje. HA, HA , kako bedna firma. Plačanci z več računi (več računov), da si lepša ime... Sem ostal brez komentarja. Ostaja pri svojem ODSVETUJEM LJUDEM, DA POSLUJEJO Z FITINN.huh?
Kakšen nivo komunikacije Na take provokacije nimam kaj napisat. Koliko uporabnikov pa imaš odprtih? Koliko pa je plačana ta služba?Saj ti mnenja sploh nisi podal! Samo prdiš v jogurtov lonček...to je vse