Sem kar sam naredil en krog in je v bistvu več ali manj takole, nekaj ste pa že itak napisal:
Fitin - fitnes je OK, prostor velik, kardia veliko, naprav veliko, neke gužve ni blo, da se narest super trening, naprave imajo od gym 80 kardio precor. Minus bi jim dal pa za garderobo - skupinski tuši na žeton me ravno ne mikajo, v fitnesu ni enga mal izoliranga prostora za kak stretching, pa ni mi blo všeč da je po tleh tepih - ko se tist zašvica ga ni čistila, da sprav vso nesnago ven... Kar se karte tiče ste pa že vse povedal... aja - ne vem zakaj sem takoj naletel na 3 tipe v papučah na benču
Millenium - fitnes je malo manjši, ima pa tako kot rečeno vse glavne naprave in več ali manj vse proste uteži. Kaka stvar bi se še dala stlačt ampak ok - ni placa. Ima dober kardio (tako kot fitin precor, samo da ma tuki vsak svoj tv), naprave za moč, gužve ni blo, garderobe maš 2 za moške, pa veliko ima raznih pripomočkov (trx, žoge...), pa super savne (za tiste k jih to zanima zravn).
Moj fit: spet kar v redu fitnes, malo večja gužva je bla ampak ni blo hudga vidt. Kardio je ok, naprave imajo tudi vse, nabor je podoben fitinu, tako da se res da narediti vse. Garderobe ok.
Oaza: mal me je presenetu parking, k so bli vse okrog avti - očitno so neki imel ampak se najde. Fitnes je tudi super, o napravah je že nekaj napisal predhodnik, kardio je nekoliko stlačen, pa mogoče mi je bil mal prenizek strop - tam k sm na stezo stopu nisem mel lih dobrga občutka (nekdo je že pisal nekaj o zračenju in klimi)... garderoba je nekoliko majhna, pa tista savna notr - ok, če je res nuja. Kar se tiče pa uteži in naprav pa ni da ni.
Dal bi se še kej napisat, kak plus kak minus, ampak nočem bit kritičen, da komu ne naredim krivice s prvim vtisom. Karte so pa povsod približno ista cena, samo malo je treba bolje cenike pogledat in ziher se najde ponudba ki se jo povsod splača vzet. Za kej več pa ne vem bo mogu vsak sam pogledat, jaz sem se pa odločil po svoje. lp