Brumči je dobil svoje

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Recimo tole:

Citat:
No danes ob prihodu v BTC sm imel bližnji zmenek s policistom, ki je zelo dobro poznal JDM sceno. Ker so ga motla spoon ogledala in spojler smo se zapeljali do tehničnega. Seveda tam nihce nic ni omenju da more bit spojler homologiran in ogledala tudi ne. Ampak jih je motu izpuh, volan in oranžne pozicije ker jih v sloveniji zakon ne odobrava (kar seveda ni res). Tudi za meglenke jih nič ni motilo, le policista so tako zmotle, da bi jih po moje dol uzel in na svojga dal :lol: .

Seveda kazen ki je znasala 920eur je bila v eni uri stornirana :lol: , in jst sm mel se prej kot v 40min nove tablice v rokah in prometno.
Upam le da bereš tole, ker tale avto si kr dobro poznal, in naslednič ko se vidiva v civilu ne boš tako pogumen
wink-1.gif
. Pa tudi tablice naslednic ne grejo z vozila, ker brez papirja R. Slovenije ki dokazujejo kaj je nehomologiranega na mojem vozilu se ne bova pogovarjala na tako lep način kot sva se danes. Ker nisi uradna oseba, ki bi o tem odločala.

Citat:
To sm objavu tukaj samo zato da pazite kaj pišete kjer koli, policija dobi mesecno podatke o vozilih in predelavah in nas samo sladko čakajo. Dobesedno je tako, ker mi je oče povedu. Jst osebno kaj dost več ne bom o predelavah pisu. Jst prej tega nism vrjel, zdj ko se je to zgodilo pa žal povem še tukaj vsem da pazite.

Drugače pa vsaka rit pride na svoj sekret tudi oni bojo 1x :D.

Pa tole:

Citat:
Kaj so ti pa policisti rekli za gume, ko si omenjal v prejšnih straneh, da imaš bolj slabe?

To je rešeno!

Dej premisli kaj si nalepil in mi odgovori: Kako lahko kot resnicne jemljes izjave cloveka, ki je nategnil vec kot 100 ljudi? Tip je ocitno bolano potreben pozornosti.

In se da ne bo dvomov: Policija ne dobiva nobenih seznamov o predelanih vozilih. Tudi ni logike zakaj bi jih imeli. Tak seznam bi lahko nastal le na krajih kjer zadeve hologirajo, kar pomeni da je tak avto povsem legalno na cesti.

Storniranje placilnega naloga ne obstaja. Obstaja pa odprava le tega, vendar placilni nalog ostane in se mu doda le sklep o nicnosti. Verjetno ves da not ne mores napsiat "nicno ker je to sin od jozeta".

Ce bos konstruktiven lahko o tem debatirava naprej, ce pa bos lepil citate cloveka za katerega vsi tu gor trdite da je nategun pa je nadaljna debata ensmiselna. ker ne mores bit tko selektiven da enkrat ej nategun enkrat pa je sveta resnica kar pise

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ni problema, jaz sem vedno za konstruktiven pogovor (sploh ker se načeloma strinjam s tabo), a morda raje kdaj drugič in v kakšni drugi temi. Kakorkoli je že bilo, veseli me da so policaji in ostali opravili svoje delo in da bo očitno dobil svoje.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Namig: ze vec kot pol leta nazaj se je iskalo kakega brumna ki ima sina roka, pa imajo vsi otroke mlajse od 14 let.

Kontra namig: ni nujno, da imata enak priimek, ane?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Brumna sem svoje čase videval skraj vsak dan, saj se je vozil po naših koncih, vedno pa je imel preizkušnjo in ne "pravih" tablic. A te tudi dol pobirajo? Bi pa verjel, da je bilo nekaj težav z izpuhom, saj se ga je slišalo že na daleč.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Upam, da dobi ene par let....samo folk denarja ne bo videl, žalost.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
@Mx: Probaj z navidezno prodajo iPadov, iPhonov in podobnega US crapa, enga konkurenta je policija odstranila, tko da se je trg sprostil.

Zgleda imamo v Sloveniji še zmeraj dovolj ovc za postrižt.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Upam, da dobi ene par let....samo folk denarja ne bo videl, žalost.

Za 150k profe se še jaz vsedem za "par" let.

Kok pa lahko dobi za to goljufijo? 3 leta max? Leto pa pol ker bo priden in bo not postal krščan?

dejva midva to skup izvest. pa greva se skup klavir spilat inr ed na dobu narest.

ce bo model sedel manj kot 10k€/mes dam za piajco mahoni

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Za 150k profe se še jaz vsedem za "par" let.

Ne splača se, ker boš ali do konca življenja brez premoženja, da ti ga ne bi zaplenili, ali pa boš 150 jurjev odplačeval z obrestmi vred. Vse to po tistem, ko boš svoje že odsedel.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, saj na alterju ni takšnega "majstra", da bi nasedel in kupil a ne? al se je le kakšen ujel?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Namig: ze vec kot pol leta nazaj se je iskalo kakega brumna ki ima sina roka, pa imajo vsi otroke mlajse od 14 let.

Kontra namig: ni nujno, da imata enak priimek, ane?
Sem pogledal tisto temo na avtomobilizmu... Clovek stalno govori o policaju, podpisana pa je policistka. Sprijazni se, tip je attention whore in nategun. Karkoli rece je lahko laz in nobenega dokaza ni, da je resnica kar je napisal. v glavnem jaz sem zanj slisal tu gor v tisti famozni temi, v zivo pa sem se z njim in telefoncki ukvarjal po nakljucju 2 meseca kasneje. Je pa nategnil tudi svojega poslovnega partnerja, ki je takrat se 1000% verjel da bodo telefoni dobavljeni.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Seveda je AW, pravim samo, da ne moreš de facto izključiti možnosti, da je njegov oče policaj, samo zato ker noben policist Brumen v Sloveniji nima sina Roka.
wink-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Policist mogoče res ne, kaj pa razvpiti Miran Brumen, ki je 1988/9 delal za UDBO in aretiral Janšo?
grims-1.gif

Drugače sem pa mnenja, da se za 150k€ takega početja pri 23 letih NE splača. Itak bo dobil čuzo in povrnitev vseh stroškov oškodovancem...
Povrnil jih bo, razen, če se ne odseli v Argentino, kjer pa s 150k€ tudi ne bo nek frajer. Keša bo enkrat zmanjkalo, kaj pa pol?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Drugače sem pa mnenja, da se za 150k€ takega početja pri 23 letih NE splača. Itak bo dobil čuzo in povrnitev vseh stroškov oškodovancem...
Povrnil jih bo, razen, če se ne odseli v Argentino, kjer pa s 150k€ tudi ne bo nek frajer. Keša bo enkrat zmanjkalo, kaj pa pol?

Jah, če že, bi se moral stvari lotiti bolj konkretno - vsaj 1,5 mio recimo, pa se verjetno da zrihtati druge dokumente, v Argentini pa z milijončkom tudi lahko začneš biznis (in potem pobegneš na Filipine, kot ti favelska množica začne dihat za ovratnik
grin1.gif
).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
S 150k še pri nas lahko dobro zalaufaš biznis, kajšele v argentini, Mar del Plata, zalaufaš kakšno malarijo, gradbeništvo, 150k bo kar dovolj.

Sicer pa nevem zakaj bi v argentino rinil, bi že kaka srbija bla dovolj.