Britanci prihajajo k pameti glede imigrantov?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
"Zahodu" pripisuješ božanstvene lastnosti, a to je ta Alah ali kaj?

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Saj, eni smo prispeli v 21. stoletje, del sveta pa bi še kar v 13. živel. Saj lahko zarad mene v njihovi vukojebini, ampak ne pa pri meni na dvorišču.
Hinavščina je v tem, da dokler se tuje delavce rabi, nobenega ne moti, da živijo še v 13. stoletju. Ko se gospodarske rast umiri, proizvodnja preseli na Kitajsko ali pa se robotozira, pa postanejo vrednote tujcev zelo pomembne.
Če bi EU in ZDA visoko cenila človekove pravice, ne bi od Savske Arabije kupovala nafte. Ampak denar je sveta vladar in profit dovoli vse. Ko se profit neha, postanejo človekove pravice problem.

Torej po tvoje, če bi v VB v času pred krizo islamski priseljenci organizirali javno kamenjanje to nobenega ne bi motilo, če pa bi danes bi jih pa?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:No zdaj pa še povej, koliko je tega med Angleži, če že lajnaš enotaisto nonstop...

ahaaaaa... zdej pravice niso vec univerzalne ampak stvar tehtanja koliko je cesa...

med Anglezi je posilevanje otrok zagotovo VEC kakor je dogovorjenih porok med imigranti... bos znal sam potegniti kak zakljucek o prioritetah?
Se upaš trditi, da imigrantje(ok muslimani, ker vem da te brigajo samo ti) ne posiljujejo otrok?

Ali sem to kje zapisal? kater del zapisanih (konkretnih) stevilk ni jasen? posiljevanje je porazdeljeno vec ali manj po celi drzavi enakomerno, naceloma jih je v "upper class" naseljih nadpovprecno vec kot v imigrantskih "getih". Koliko tocno je bilo v kaksnem graju lahko pogledas na prej prilepljeni sliki.....

Naceloma je pa v registru spolnih prestopnikov VB cez 60.000 ljudi
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:No dosti ima pri temu tudi sama količina priseljencev. Ko imaš v državi le par tisoč delavcev večinoma ni problema. Ko pridejo še novi, ki so slišali od teh, da je tam cool, njihove familije in bližnje/dalno sorodstvo(ki dostikrat ne znajo jezika, so slabo zaposlivi, se ne itegrirajo itd), pa se počasi že opazi, da ti priseljenci živijo malo drugače.

JA to je nekako avtomatika ane..... Ce nekdo vec ni potreben je zelo verjetno da je tudi "visek". Problem pa ni stevilku ,ker recimo v Nemciji je bilo nekaj mio Turkov ok dokler se ni ustavilo. Potem je pa nastal problem. Potem je seveda kriva njihova izobrazba, jezik, da zivijo drugace, itd, itd. Kot da so zadnjih 50 let delali tam neki povsem drugi Turki.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
"Zahodu" pripisuješ božanstvene lastnosti, a to je ta Alah ali kaj?

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Saj, eni smo prispeli v 21. stoletje, del sveta pa bi še kar v 13. živel. Saj lahko zarad mene v njihovi vukojebini, ampak ne pa pri meni na dvorišču.
Hinavščina je v tem, da dokler se tuje delavce rabi, nobenega ne moti, da živijo še v 13. stoletju. Ko se gospodarske rast umiri, proizvodnja preseli na Kitajsko ali pa se robotozira, pa postanejo vrednote tujcev zelo pomembne.
Če bi EU in ZDA visoko cenila človekove pravice, ne bi od Savske Arabije kupovala nafte. Ampak denar je sveta vladar in profit dovoli vse. Ko se profit neha, postanejo človekove pravice problem.

Torej po tvoje, če bi v VB v času pred krizo islamski priseljenci organizirali javno kamenjanje to nobenega ne bi motilo, če pa bi danes bi jih pa?

Ce bi babica imela tica bi bila dedek.....
smirk-1.gif
Poenostaviti nekaj na tako otrocjo raven je ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Muslimani se pač niso pripravljeni prilagoditi okolju, kamor pridejo in terajo svoje dalje, poleg tega, da so izjemno občutljivi na verski "humor".

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Znano mi je, da levaki na vse možne načine opravičujete stvari, ki se ostalim zdijo nenormalne, pa vseeno ne razumem namena tega posta.

Vse, kar si napisal, je res, s to razliko, da so določene kulture z družbenim napredkom sposobne preseči takšne neumnosti, druge pa jih bodo ohranjale, četudi to ne bo potrebno.

Citat:
med Anglezi je posilevanje otrok zagotovo VEC kakor je dogovorjenih porok med imigranti... bos znal sam potegniti kak zakljucek o prioritetah?

Do teh neizpodbitnih podatkov je zopet prišla kakšna nevtralna, od zahodnega sveta neodvirna organizacija, ka-li?

In to je vazno zakaj ze? Podatke zbira MAPPA, objavil pa me drugim the SUN (baje so raziskovali 8 mesecev). Prvo je drzavni organ oziroma skupek drzavnih organov, drugo je zasebni casopis. Kaj tocno to spremeni ali kakorkoli vpliva na posiljene pa ves samo ti.

.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Muslimani se pač niso pripravljeni prilagoditi okolju, kamor pridejo in terajo svoje dalje, poleg tega, da so izjemno občutljivi na verski "humor".

In bp so preziveli 50 let kako? Ti bi pri selitvi v muslimansko drzavo (seveda) prevzel Islam kajne
stupid-1.gif
Treba se je pac "prilagoditi".

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bi prevzel, vendar če bi bil drugea veroizpovedi, ne bi tam gnjavil z nekim verskim objektom, ker pač prihajam v drugo versko kulturo.

Ne vem kako muslimani sprejemajo npr. šalo, da je bil Mohamed pedofil.

Verjetno bi me lovili, kamenjali ipd. in to zaradi neke dvomljive osebe iz davne zgodovine.

Poglej, kaj se dogaja v Egiptu, kaj je bilo zaradi karikatur.

To mora biti nekaj hudo narobe z dojemanjem sveta.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne bi prevzel, vendar če bi bil drugea veroizpovedi, ne bi tam gnjavil z nekim verskim objektom, ker pač prihajam v drugo versko kulturo.

Verjetno bi me lovili, kamenjali ipd. in to zaradi neke dvomljive osebe iz davne zgodovine.

Poglej, kaj se dogaja v Egiptu, kaj je bilo zaradi karikatur.

To mora biti nekaj hudo narobe z dojemanjem sveta.

Zakaj ne? Treba se je prilagoditi? Ali to deluje samo v eno smer?
stupid-1.gif
Verski objekt je pravica vsake vere in cerkve najdes tudi v najbolj zakotnih muslimanskih drzavah. Dzamije pa najdes tudi v najbolj oh in splh zahodnih drzavah.

Kakorkoli bi naredili bi bilo povsem zasluzeno ,ker vtikas nosam tam kamor nebi smel..... Isto te doleti tudi v SLO. Najedaj po slovenskih cestah pa porocaj koliko casa bo minila da naletis na pravega
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Dokler bodo pripravljeni klati za Islam nedolžen folk in to zaradi verskih štosov na račun Islama, tako dolgo po moje tu ne more biti dobrodošlice.

Problem je, ker jih vera vzgaja v skrajneže, tako pač je.

"Naši" katoliki se posebej ne razburjajo, če se kje "Oblati" papeža in kler, malo pojokcajo, ni pa nobenih terorističnih akcij ipd.

Zanimivo, od kod takšna razlika? najbrž v verski vzgoji.

In probleme delajo muslimani, poglej Pariz, kaj se tam dogaja... počasi se ne bo več dalo sprehajati, da te ne bi najmanj obrezali.

I

Izbrisan uporabnik #488

Koga normalnega lahko razburi ta satira?

Saj ti ni fotr, da boš klal, še poznal ga nisi itd...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dokler bodo pripravljeni klati za Islam nedolžen folk in to zaradi verskih štosov na račun Islama, tako dolgo po moje tu ne more biti dobrodošlice.

Problem je, ker jih vera vzgaja v skrajneže, tako pač je.

"Naši" katoliki se posebej ne razburjajo, če se kje "Oblati" papeža in kler, malo pojokcajo, ni pa nobenih terorističnih akcij ipd.

Zanimivo, od kod takšna razlika? najbrž v verski vzgoji.

In probleme delajo muslimani, poglej Pariz, kaj se tam dogaja... počasi se ne bo več dalo sprehajati, da te ne bi najmanj obrezali.

Res? Vidis samo svet pred svojim nosom?

Trenutno so tezavije v Siriji zaradi proxy vojne Kitajcev&ZDA, Egipt (rusenje drzavnega sistema drzave) pod istim sponzorstvom, Irak (agresija in okupacija), Afganistan (agresija in okupacije), etc, ietc.

Govorimo o 100k mrtvih... Tebi je pa seveda relevatno kdo bo koga obrezal v k. Parizu.
smirk-1.gif

Zakaj mislis da ima kdorkoli pravico da nekazaznovano ponizuje kogarkoli? Pomanjkanje vzgoje ali?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Z informiranjem, ozaveščanjem...
Komuniciranja okoli zemeljske oble niso danes več nobena posebnost.
Protestniki na egiptovskih trgih naprimer tweetajo, da se jih ne sliši le do sosednje ulice, ampak čez cel svet.

V svetu se dogajajo korenite spremembe in verjamem, da bo že čez par generacij (kar mi, ki danes živimo, verjetno niti ne bomo več dočakali) svetovna družba že tako spremenjena, da je ne bi več prepoznali.
Egipt je najlepši primer tega, kar želim pokazati: general al-Sisi ukaže streljanje na množice, umre na stotine ljudi in vojaška pomoč ZDA še kar teče v Egipt - najbrž dejstvo, da je al-Sisi svojo vojaško kariero zgradil na vojaških akademijah v ZDA in VB ne igra nobene vloge. Egipčani želijo demokracijo, ki pa je ZDA ne morejo dovoliti, saj je riziko prevelik - v primeru Irana je nato prišlo do povradnega udarca in islamske revolucije, bohve, kaj se bo zgodila v Egiptu. Ampak trditi, da so egipčanski muslimani necivilizirani in zamolčati, kar sem napisal, je pa precej podlo.

Še enkrat: vera nima veze, edino vezo ima gospodarski položaj države.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Cisto vseeno kaj komu je ali kaj komu ni. To tvoja stvar ali problem. Ne vtikaj se drugim v glavo in bo vse ok. Ce se ze odlocis vtikati si ti problem in ne oni. Najedaj komurkoli za karkoli na katerkoli ljubanski cesti in bos prej ali slej dobil po glavi. Nihce ni dolzan prenasati tvoje sicer zelo vazno "mnenje".

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:

Daj preberi vsaj prvo sporočilo v tej temi.

Problem so novi priseljenci.

No, saj stari so tudi problematični, ampak kampanja je nastala zaradi prvih...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker je v civiliziranih državah pravica govora oz. do izražanja mnenja nekaj povsem normalnega, politična in verska satira pa noben bavbav, ki bi povzročila povpraševanje po AK-47.

Vsekakor me bolj zanima, kaj se dogaja "doma" in če se mi bo tu nekdo drl celo popoldne iz nekega stolpa, ko bom dremal v sneci na vrtu, mi bo zadeva najmanj nenavadna... najbrž me bo zelo motila, saj bi šlo za krajevno neobičajen pojav.

Evo ti Pariza.
https://www.youtube.com/watch?v=e1Btc9qMALg

Si predstavljaš, da gre tam en po JAVNI ulici in spije en pir in ga vidijo? lej... v prafaktorjih je.

Lahko ti meni tu pišeš ne vem kakšne pravljice, a muslimani so nevarni za našo civilizacijo, ker so pripravljeni iti do konca in klati civile.

Pa se tebi ne zdi, da mogoče muslimani s svojo pristonostjo in neprilagodljivosti ter nerazumevanjem zahodne kulture ponižujejo državo in narod, kamor pridejo na obisk in živet?

Zame je to pomanjkanje vzgoje, če se kot "gost" ne znaš obnašati.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

JA to je nekako avtomatika ane..... Ce nekdo vec ni potreben je zelo verjetno da je tudi "visek". Problem pa ni stevilku ,ker recimo v Nemciji je bilo nekaj mio Turkov ok dokler se ni ustavilo. Potem je pa nastal problem. Potem je seveda kriva njihova izobrazba, jezik, da zivijo drugace, itd, itd. Kot da so zadnjih 50 let delali tam neki povsem drugi Turki.

Turkov so imeli Nemci poln [cenzura] že perd 25 leti. Predvsem zaradi podobnega načina razmnoževanja, kot ga imajo nekateri glodavci in kriminala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Cisto vseeno kaj komu je ali kaj komu ni. To tvoja stvar ali problem. Ne vtikaj se drugim v glavo in bo vse ok. Ce se ze odlocis vtikati si ti problem in ne oni. Najedaj komurkoli za karkoli na katerkoli ljubanski cesti in bos prej ali slej dobil po glavi. Nihce ni dolzan prenasati tvoje sicer zelo vazno "mnenje".

Problem je v tem, da se vtikajo "priseljenci", ki nočejo sprejeti osnovnih navad okolja, kamor pridejo. In če so pri tem zelo "opazni", je to tudi moj problem, ker me ogrožajo.

Nisem videl tvojega ogorčenega nasprotovanja glede Egipta in klanja kristjanov...
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ker je v civiliziranih državah pravica govora oz. do izražanja mnenja nekaj povsem normalnega, politična in verska satira pa noben bavbav, ki bi povzročila povpraševanje po AK-47.

Vsekakor me bolj zanima, kaj se dogaja "doma" in če se mi bo tu nekdo drl celo popoldne iz nekega stolpa, ko bom dremal v sneci na vrtu, mi bo zadeva najmanj nenavadna... najbrž me bo zelo motila, saj bi šlo za krajevno neobičajen pojav.

Evo ti Pariza.
https://www.youtube.com/watch?v=e1Btc9qMALg

Si predstavljaš, da gre tam en po JAVNI ulici in spije en pir in ga vidijo? lej... v prafaktorjih je.

Lahko ti meni tu pišeš ne vem kakšne pravljice, a muslimani so nevarni za našo civilizacijo, ker so pripravljeni iti do konca in klati civile.

Pa se tebi ne zdi, da mogoče muslimani s svojo pristonostjo in neprilagodljivosti ter nerazumevanjem zahodne kulture ponižujejo državo in narod, kamor pridejo na obisk in živet?

Zame je to pomanjkanje vzgoje, če se kot "gost" ne znaš obnašati.

Se enkrat.... izberi si temo.... pojdi na slovenske ulice in najdaj mimoidocim......... Imas pravico do izrazanja svojega mnenja tako da brez skrbi! Pa veliko srece
evil.gif

Kaj se dogaja "malce manj doma" bo na tvoje zivljenje precej bolj vplivalo do tistega "doma" v Franciji. Da se kdo dere po sicer zelo tihem in indstrijskem delu LJ je pa skrajno nenavadno! Tovarno ni mogoce opaziti, prometa skozi centar skoraj da ni, vlak pelje enkrat mesecno..... Je tako?
stupid-1.gif

Koliko smrti (ali katerkoli drugi merski enoti) so muslimani povzrocili zadnjih 50 let v SLO ali EU ali Svetu ce ti je lazje? Pa lahko primerjamo
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

To ni šala ampak dejstvo, katerega tudi sami ne zanikajo. Le preveč na glas ga ne ponavljajo.