Brisalci - interval

I

Izbrisan uporabnik 474

No, si pokazal svoj intelekt in starost duha z izjavo, da "moj ati ma pa daljšega kot ti..."
Verjamem, da nisi šel na dolgo pot - ati ne da ključev...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, to je sproduciral tvoj izjemni štajerski intelekt, ki je, ne vem zakaj že, pripeljal v to temo nujno potrebni senzor za dež. In potem ti meni "moj ati ima daljšega kot ti ...".
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Moraš biti malo poseben v glavi, da odpreš temo, ki govori oz intervalu brisalcev oz že kar malo retarda. Ni neke hude znanosti v tem.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, to je sproduciral tvoj izjemni štajerski intelekt, ki je, ne vem zakaj že, pripeljal v to temo nujno potrebni senzor za dež. In potem ti meni "moj ati ima daljšega kot ti ...".
bonk.gif

Saj tvoj "dolenjski intelekt" tudi ni ravno, da bi se clovek hvalil
grims-1.gif

22. jul 2007
13.600
1.774
113
124
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Zanič brisalci razmažejo kapljice v "roso" in se ne vidi nič, tako da je bolje pustit kapljice kadar rosi, vsaj kaj vidiš. Nič ne vidiš = senzor nič ne vidi, briše dalje in sam sebi paca pogled! Poleg tega na delno suhi šipi brisalci lepo škripajo.
in pustijo rise po steklu
zmaga.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
bonk.gif

Saj tvoj "dolenjski intelekt" tudi ni ravno, da bi se clovek hvalil
grims-1.gif

Kot tvoj "ljubljanski", ane?
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Moraš biti malo poseben v glavi, da odpreš temo, ki govori oz intervalu brisalcev oz že kar malo retarda. Ni neke hude znanosti v tem.

Kot vidiš, neka splošno znana zadeva tudi ni. Vsaj glede na odgovore na forumu. 2, ki šraufata avte, sta to vedela, ostali niso imeli pojma. Od kod pa naj jaz vem, da ima avto poleg osnovnih 4 stopenj, zraven možnost še 5 dodatnih stopenj, kako hitro naj brisalci delajo?
bonk.gif

borelij

Pripravnik
20. feb 2008
102
17
18
Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Lp
Jaz dolžino intervala na 1 stopnji lahko prilagajam tako, da spožim 1 hod brisalcev, potem pa kolikor časa čakam do vklopa na 1 stopno, takšen je potem interval. Koliko pa je najdalši interval pa ne vem.

Škoda Favorit let 1994 enako
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
A to je žalitev, če ti označiš mene za dolenjca, da te jaz označim za ljubljančana?
stupid-1.gif

Sicer pa malo poglej, kdo je začel z odkloni v tej temi. Najprej turbobitch s tistim svojim 14 letnim renaultom, potem ti z izjavo, da imajo danes itak vsi avtomobili vsaj srednjega razreda senzor za dež in potem še gargy s tistimi neopremljenimi premium znamkami. Meni pa tlak dvigne, ker se a)hvalite, b)kritizirate, ne napišete pa nič pametnega. Sorči.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Kot vidiš, neka splošno znana zadeva tudi ni. Vsaj glede na odgovore na forumu. 2, ki šraufata avte, sta to vedela, ostali niso imeli pojma. Od kod pa naj jaz vem, da ima avto poleg osnovnih 4 stopenj, zraven možnost še 5 dodatnih stopenj, kako hitro naj brisalci delajo?
bonk.gif

Čaki sedaj si ugotovil da imaš na ročici za brisalce, ki gre BTW gor (3 stopnje: intervalno, počasno, hitro) in dol (enkratno) ter tudi nazaj (špricanje), še dodatno izboklino s katero lahko spreminjaš intervalno hitrost?!
sprasujem se.gif

Vsa (boljša) vag vozila imajo to že 20 let, prej so imela pa tisti časovni zamik z dvojnim delovanejm s katerim si tudi lahko nastavljal.

Pa človek božji to je osnova uporabe vozila, če tistih 15 gumbov ki jih premore tvoja kripa nisi naštudiral v 5 letih potem ni druge kot "da vrneš vozniško", ker verjetno bo trajalo še naslednjih 10 let da boš vprašal kaj pomeni narobe obrnjen trikotnik z rdečim robom postavljen v križišču.
10.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ja pa [cenzura] mi mila, a danes slabo vreme tako močno vpliva na alter klimo? Vsi neki nestrpni, pa razdražljivi...:)

Lej mene, fukin windows live mi ne dela, pa se ne sekiram...:)
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A to je žalitev, če ti označiš mene za dolenjca, da te jaz označim za ljubljančana?
stupid-1.gif

Sicer pa malo poglej, kdo je začel z odkloni v tej temi. Najprej turbobitch s tistim svojim 14 letnim renaultom, potem ti z izjavo, da imajo danes itak vsi avtomobili vsaj srednjega razreda senzor za dež in potem še gargy s tistimi neopremljenimi premium znamkami. Meni pa tlak dvigne, ker se a)hvalite, b)kritizirate, ne napišete pa nič pametnega. Sorči.

Najprej pometi pred svojim pragom... potem pa jamBraj cez druge...

Se enkrat preberi svoje prvotno sporocilo... Nisi niti napisal, za kateri avto sprasujes... v profilu imas itak napsiano ocitno samo tisto, kar bi rad imel
smile-1.gif
...

In skoraj ne verjamem, da ne ves, da ima to vsak proizvajalec malo po svoje reseno in vprasanje ne more biti tako splosno zastavljeno,... In z "zalitvami" (zalitev sem ze prej dal v narekovaje, ker ni cisto prava zalitev... ) si ti zacel ...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ja pa [cenzura] mi mila, a danes slabo vreme tako močno vpliva na alter klimo? Vsi neki nestrpni, pa razdražljivi...:)

Lej mene, fukin windows live mi ne dela, pa se ne sekiram...:)
smile-1.gif

Polna luna je, to je vse.
tongue-1.gif

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
.......na Mazdi 6 senzor deluje odlično.

Ma ne vem no. Meni je pa ta senzor kar nekaj. Deluje v redu, ko dež pada zmerno in enakomerno. Takrat senzorja ne rabim, ker vklopim brisalce na redno brisanje.

Ko pa dež pada po malem in neenakomerno (nekaj kapelj pa potem nič, pa spet katera tu in tam, pa spet malo) takrat je pa senzor zelo zaželen, ampak neuporaben. Če pade več kapelj naenkrat, se mu "zmeša" in pakrat brisne brez potrebe 100 na uro, navadno "v suho". Kadar dež pada zeeeloo počasi, pa sčasoma pride že cela šipa mokra, da praktično ne vidim več skozi, a brisalci še vedno ne trznejo. Tako da moram ves jezen preklopit na redno brisanje ali na en "ročni" bris. Sem se igral z nastavljivostjo občutljivosti senzorja pa baš ni videti nekih zaznavnih razlik.