brezžična miška za notebook

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
vx nano,odlična je.
zmaga.gif

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Sem v dilemi katero miško vzet.

Logitech VX Nano

ali

Logitech V470

Ena je BT miška, druga ima svoj reciver. Pri nanotu mi so mi všeč dodatni gumbi, pri bt pa da je bt
smile-1.gif

Kaj priporočate, katera je večja?

Kako je s prižiganjem računalnika, ko je v mirovanju oz zaprt, ker pri sedaji čip brezžični miški, ko je prenosnik zaprt in če slučajno premakneš miško oz. kdaj se zgodi da se kar sam od sebe računalnik zbudi iz pripravljenosti, kot da bi trznil miško. Kako je s tem dvema miškama, se to tudi dogaja? Pri tej sem mogel izklapljati reciver iz usb-ja, če sem hotel da ostane računalnik dlje časa v pripravljenosti.

LP

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
V poštev bi prišla seveda tudi VX Revolution, ampak sam pod pogojem če bi imela mini usb sprejemnik
smile-1.gif

Hvala za pomoč!

lp

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Ne vem kako velika je V470 samo VX nano je dokaj majhna. Pač miška za okoli nosit! USB receiver lahko spraviš v miško zraven baterije, če ga že moraš odstranit.
Jaz sem se odločil za nano, ker sem bral, da je pri BT miškah slabša odzivnost. To, da se ti pa PC zbudi, ko premakneš miško ali klikneš pa boš moral izklopiti v BIOS-u.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Jaz sem se odločil za nano, ker sem bral, da je pri BT miškah slabša odzivnost. To, da se ti pa PC zbudi, ko premakneš miško ali klikneš pa boš moral izklopiti v BIOS-u.
467716-post_slo.gif

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Ne vem kako velika je V470 samo VX nano je dokaj majhna. Pač miška za okoli nosit! USB receiver lahko spraviš v miško zraven baterije, če ga že moraš odstranit.

Hvala za pomoč, sem šel iskat VX nano.

Malo sem brskal po BIOS-u, katero stvar moram disablat da se ne zbudi ob premiku?

lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ne bi raje samo miško izklopil? Moja (mislm, da je nano) ima gumb za izkop na spodnji strani.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Res lahko VX nano vgasneš s tipko. Lahko pa v BIOS-u poiščeš "wake on" evente in jih izključi. Če ne boš našel nič uporabnega v BIOS-u pa poglej še nastavitve v nadzorni plošči --> miška --> tab strojna oprema --> izberi miško --> lastnosti --> power management --> in izključi "dovoli napravi, da zbudi pc"