brezžična miška za notebook

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Katero brezžično miško za notebook priporočate? cena naj bo do 50€, mora pa obvezno imeti še prostor za usb ključek

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
VX_Revolution-Back.jpg

pač nekaj takega kot ima ta na sliki. že pri dveh miškah sem zlomil usb ključek, ker se je vlačil po torbi, zato bi rad, da se lahko vstavi v miško

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ajaaaa, misliš bluetooth sprejemnik. Kupiš tako, ki ima miniaturni bluetooth sprejemnik (ali ga dokupiš) in ga niti ne jemlješ iz USB-ja:

Mini_Bluetooth_USB_Dongle__New_for_market.jpg

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Jaz sem s to VX Revolution zelo zadovoljen, uporabljam pa jo že cca eno leto.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.911
113
40
MB
VX revolution .. sinonim .. si ne predstavljam, uporabljat kaj druga
tongue-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ajaaaa, misliš bluetooth sprejemnik. Kupiš tako, ki ima miniaturni bluetooth sprejemnik (ali ga dokupiš) in ga niti ne jemlješ iz USB-ja:
]

Ne drži. Večina brezžičnih mišk ne deluje preko tehnologije Bluetooth, tako da priloženega sprejemnika ne moreš nadomestit z Bluetooth donglom.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
VX_Revolution-Back.jpg

pač nekaj takega kot ima ta na sliki. že pri dveh miškah sem zlomil usb ključek, ker se je vlačil po torbi, zato bi rad, da se lahko vstavi v miško

Tale mis, ki si jo prilepil je super, tudi samo jo imam. Kupil sem jo pa preko znanega spletnega ponudnika.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
]
Ne drži. Večina brezžičnih mišk ne deluje preko tehnologije Bluetooth, tako da priloženega sprejemnika ne moreš nadomestit z Bluetooth donglom.

Vidim zdaj napis 2.4 ghz na donglu. A pol dela to na wifi frekvencah?

Nisem nikoli imel brezžične miške, nekak ni potrebe, ko imaš laptop. To se mi zdi tak kot daljinec pri avtoradiu
rolleyes-1.gif

No, kak komu paše...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
To dela na svojih frekvencah ja, ponavadi je 2.4Ghz, ni pa nujno. Niso pa te zadeve kompatibilne z nobeno od komercialnih tehnologij (WiFi, Bluetooth ali kaj podobnega). Seveda obstajajo tudi Bluetooth miške, jih je pa bistveno manj (na žalost).

Sicer pa sem tudi jaz pristaš kabla (Logitech G5
grin1.gif
). VX Nano se mi zdi sploh neuporabna zadeva, ker je premajhna, VX Revolution pa ni nič posebnega, če odštejem FreeWheel, ki mi ni nikakor všeč ... vsakomur svoje.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
sem se odločil kar za vx nano, predvsem zaradi tega, ker ima čisto majhen usb ključ, tako da ga sploh ni treba dobivati iz računalnika. upam le, da mi ne bo premajhna, ker se mi že vx revolution zdi nekam mala...

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Microsoftove miške so mi ljubše kot Logitechove:

- tale je moja, ključ pritrdiš na dnu miške ko jo prenašaš, miška pa je najbolj ergonomska kar sem jih mel - uporabljam jo na šihtu 8 in več ur dnevno
-edini minus je da je malce težja ker ma 2 AA bateriji, po drugi strani pa je plus da baterije držijo vsaj 6 mescev
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=010

- nov model z vgrajeno baterijo

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Logitech V270.
Je bluetooth (ne rabiš posebaj usb dongla, če ima prenosnik že bluetooth modul).

Miško imam doma in v službi, to je vsaj 10 ur na dan... , pa me na kakšni slabi tipkovnici (če so tipke progresivne) začne roka takoj bolet (kaj čem - psiha
smile-1.gif
) ...

Lp,
Peter

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Vidim, da si se že odločil ... no tudi pri meni so dve Logitech VX Nano pri hiši in zaenkrat smo super zadovoljni!
cool-1.gif