Citat:
Uporabnik retro pravi:
Tudi sam sem pred odločitvijo da ali ne, Ali je treba pri nameščanju biti na kaj pozoren? se morda kaj izgubi, slike ?
Čisto nič se ne izgubi, imaš tudi par tednov čas, da vse povrneš nazaj na stanje, kot je bilo.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Tudi sam sem pred odločitvijo da ali ne, Ali je treba pri nameščanju biti na kaj pozoren? se morda kaj izgubi, slike ?
Odvisno od konfiguracije in pa kaj boš delal. Če le nadgradnjo ne bi smelo biti težava, če boš šel v clean install in imaš po možnosti kriptirane diske, pa imaš potem težavo.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Gre za nadgradnjo ki mi jo ponuja sistem, v računalniku pa imam tri diske upam pa da se v tem primeru ne bo kaj izgubilo.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
outlook nastavitve tudi?
Kaj pa v nadzorni plošči si nastavil, da naj ne hodi kartica v spanje oz device managerju?Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Jaz nisem naredil ničesar, ampak po slabem letu pogumno kliknil "upgrade".
Skrbelo me je zaradi certifikatov in dostopa do ebanke in edavkov, pa je bilo vse ok. No, čisto vse ravno ne.
Prenosnik se iz spanja (ko odprem pokrov) malo dlje obotavlja.
Deloma je crknil tudi dexpot - program za virtualna namizja. Sedaj ima Win vgrajen lasten primitiven virtual desktop, ki se očitno tepe z obstoječimi 3rd party programi.
Polega tega imam (sem imal?) težave z wifi kartico, ko prenosnik deluje samo na baterijo. Stvar je crknila po kakšni minuti in povezave ni bilo. Očitno nisem edini s to težavo, rešitev(?) je vključitev "full power" načina za wifi kartico v vseh profilih delovanja (power settings).
Na računalnik sem sicer originalno namestil 8 in potem dvakrat nadgradil (8 >> 8.1 >> 10), ker nisem imel časa / volje delat reinstalla. In rezultat je kljub vsemu boljši od pričakovanj
Prenosnik pa je Asus N56VZ.