brez vinjete do secovelj/meje

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Bi prosil, da do popoldneva ostane ta tema v čveku, potem pa se lahko premakne.

Bolj ko študiram, bolj se mi dozdeva, da se koprski obvoznici nikakor ne moreš ognit...
Se res ne spomnim več, ampak se mi zdi, da se stara cesta nekako kar vključi na koprsko obvoznico. Ali pač gre mimo in se da priti do meje brez vinjete?

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
Lahko greš vzporedno s koprsko obvoznico od Dekanov mimo stare male OMV pumpe do priključka Bertoki.
Potem pa proti Luki pa v center pa komorkoli že... Ali pa daj tistih 15€ pa mir.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
torej, greš po stari cesti do dekanov (srmina) in nato na krožnem greš za bertoke. potem greš naravnost do kopra enako po stari cesti, ki je vzporedna z obvoznico. nato prideš v center kopra. če greš levo, boš šel proti dragoniji, če pa greš naravnost greš proti markovcu in potem čez markovec. in prideš v izolo. nato greš čez izolo (čez center) in se na belvederju priključiš cesti za portorož. lahko pa greš tudi čez center kopra in prideš ven tam, kjer se dela famozni tunel. in nato nadaljuješ proti izoli.
upam da je jasno
smile-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Bi dal tistih 15eur, samo mi enostavno sede po stari cesti. Lepo počasi, malo muzike. Se mi nikamor ne mudi. Ponavadi sem se vsak dan peljal LJ-Divača po stari. Nikoli pa nisem šel naprej (do meje) po stari.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Se da. V krožnem greš na 4. izvoz, smer Bertoki, cesta gre vzporedno s hitro cesto. V Koper prideš na priključek "Slavček" (pri pokopališču), kjer zaviješ levo (desno obvoznica), na naslednjem semaforju ravno, še en semafor kasneje pa desno (smer Semedela). V Semedeli greš čez most, tik za mostom pa zaviješ levo na priključek, ki se priključi obalni cesti na koncu hitre ceste pred Žusterno.

Tole je iz glave, za vsak slučaj še preveri na Google Maps oz. lahko, da je v Semedeli zdaj kaj drugače zaradi gradbišča tunela.

Sicer pa je še varianta, da greš na semaforju namesto desno proti Semedeli, ravno na Markovec in čez hrib mimo izolske bolnišnice v Izolo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Vec poti je, kar nekaj je ze napisanih. Ce se pride s kolesom po asfaltu in brez vinjete do meje, potem se tudi z avtom. Srecno in uzivaj v voznji.