Brez pomoči?!

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Sem mislil, da je samo Matej pussy, pa vas je očitno več.

Sicer pa res nima smisla.
Upam, da ga stari nalomi vsak teden ene 2x.

LP

Uau, kak frajer si ti!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.299
7.058
113
internet-tough-guy.jpg

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
meni je jasno, da če je tišina na drugi strani da pač operaterji ne reagirajo... ker sedaj so tile "pametni" telefoni, ki imajo klic v sili zelo enostavno sprožljiv (Se je meni že parkrat zgodlo da sem klical na 112 po pomoti... ). in kaj pomaga če bi poklicali nazaj?

drugič naj OP pokliče 113 in se zadere na pomoč, oziroma da jasno vedeti da je v nevarnosti.

fagot1 za tipkovnico si lahko pameten.... in močan...v resnici pa...

jaz razumem op, da se je ustrašil in šel v kot. ker pri takem, ki se mu je odpeljalo nikoli ne veš kaj se bo zgodilo... še posebej če veš da je fizično veliko močnejši od tebe... kaj bo on, trska, se boril prot fotru v navalu besa ki mlati kamor pade, s čimer pade pa še enkrat močnejši je? dej fagot1 pejt ti na recimo dejana zavca... da te vidim;)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.206
6.991
113
pri taščici
Forgot1 Zavcu samo na mezinec stopi pa bo zajokal in se odmaknil. Samo ne vem če mu bo uspelo priti do mezinca. Ga skriva kot kača noge.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Da razčistimo.

Glede OT ne spreminjam svojega mišljenja, da bi pri teh letih že moral imeti določene stvari razčiščene in odreagirati drugače. kot je.

Glede ostalih pa - eni ste res ovce. Če bi še malo vztrajal z izzivanjem, bi še vojno zanetil.
Eni se prav vživite v debato. Me prav zanima, kakšni ste v RL ?

Užival sem v izzivanju, še si vas bom privoščil, z veseljem.

Pa brez zamere.

LP

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.299
7.058
113
Kaj pa če je fante zlobrabljen že od mladosti in se sploh ni mogel razvit v normalnega 20 letnika?

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
S tem je sam se dokazu da je res brezcustveno ozkogledo prase (prašječ). Retardiranec.