Bravo, še več takih!

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Zelo malokrat se spustim tako nizko, ampak ti si res budala brez primere...

Od 1000 parkirnih mest jih je naprimer 50 za invalide in tebe to moti? Že tukaj se vse neha. Ostalo kar pišeš je pa res za v psihiatrijo.

Fakin

Pripravnik
29. mar 2009
32
0
6
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

Ostalo kar pišeš je pa res za v psihiatrijo.

se podpišem
stupid-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Ne vem zakaj ne uvedejo držbenokoristnega dela namesto denarnih kazni (nekdo je napisal da prinesejo zelo malo denarja nasploh). Namesto 50€ bi nekdo recim odobil 100 ur družbenokoristnega dela, npr. pobranje smeti po barju, pomoč v kakšnih ustanovah za starejše ali obolele, itd.
Od tega bi država imela veliko več koristi, kot od tistih 50€, saj bi lahk odosti več prihranila pri tem, da ne bi najela dodtnih delavcev.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
mogoce zato, ker najemanje dodatnih delavcev pade na plece obcine, denar od kazni pa drzava pobere. se racunica ne izide
smile-1.gif

mater dost zalostno, 10 let kapitalizma in vam se zmeraj marsikaj ne potegne. kot 8 mesecni otrok, ki mu je se zmeraj smesno se igrati skrivalnice.

confused-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

Od 1000 parkirnih mest jih je naprimer 50 za invalide in tebe to moti? Že tukaj se vse neha. Ostalo kar pišeš je pa res za v psihiatrijo.
Kje sem pa napisal, da me to moti? Prav nič me ne moti, če obstaja toliko parkirnih mest,.
Napisal sem, da me ne moti, da ko je na teh 50 parkirnih mestih 40 praznih in takrat na teh mestih parkira tud kak, ki nima te pravice.
Je pa takšno parkiranje majhen prekršek, ki ne vpliva na prometno varnost in tud nikomur ne povtroča kake velike škode.
Ne strinjam pa se s pozivi določenih osebkov s tega foruma, k linču, da se naj takšnim reže gume, praska lak, lomi kolena ali daje nekajtisočakov kazni. Razumeš zdej?

Vsekakor je prečkanje ceste mimo prehoda za pesce bolj nevarno in bolj potrebno višjih kazni, kot nepravilno parkiranje. Od nepravilnega prečkanja je že marsikdo izgubil življenje, od parkiranja na prostoru za invalide pa noben.

sass

Guru
1. sep 2007
5.212
851
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
ja, smo to že lani enkrat debatirali, ko je nekdo operiral z uradnimi podatki, katerih višina je komaj dosegla tisto, kar so pokasirali tisti mesec od tistih močno pijanih, ki so jih priprli - število teh so objavili, kazen je pa tud znana, pa se je dalo izračunat. Kje so pa drugi prekrški?
Tko da tem tvojim in uradnim številkam popolnoma nič ne verjamem. je pa tudi 0,5% ogromno denarja. Kolk je že to€€€? meni bi prav prišli, misliš da bi mi država to malenkost šenkala?
Država tud pobira po 20 centov DDVja od lizike, pa nebi denarja od prometnih kazni.

Tud to ne bo držalo, da policaji stanejo več, kot se na koncu nabere denarja.

Si upam it zastonj za policaja, s tem da si krijem tud vse stroške, pod pogojem da vse kazni lahko sam obdržim. Misliš da bi šel v izgubo?
moje trditve se da čisto enostavno preveriti. greš na stran od policije in poiščeš število zaposlenih. to število lahko za dobro mero tudi razpoloviš, daš vsakemu policaju bruto plačo mizernih 1000€, šenkaš zastonj policijski avto, uniformo, loparček, radar, blokec za kazni in to cifro pomnožiš z 12 meseci v letu. potem pa še odsurfaš na stran od ministrsta za finance, v iskalnik napišeš "državni proračun 20008" ter v rubriki "denarne kazni in ostalo" primerjaš cifro s tisto, ki si jo prej naračunal. in se čudiš, katera cifra je višja..
samo kaj, ko ti uradnim cifram čisto nič ne verjameš. i rest my case..

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vpliva na kuluto in posledično tudi na varnost...

da je tebi malo mar za kulturo in odnos, pa je ze veckrat videno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
vpliva na kuluto in posledično tudi na varnost...

da je tebi malo mar za kulturo in odnos, pa je ze veckrat videno.
Torej se ti rezanje gum, podstavljanje žebljev, praskanje laka, lomljenje kolen... zdi tolk kulturno, da ni omembe tvojega komentarja.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Kakšna kazen bi bila primerna pa za mentalnega invalida???
stupid-1.gif

DSC00516.JPG

Zakaj vsak domneva, da invalid ali tisti ki ga prevaža, ne more imeti dober avto ? Ne biti kot butec in butec.

če bi bil pravi invalid, nebi nikoli pustil avta tak. bi bil najbrž bolj uvedeven do drugih invalidov. sicer pa mam soseda, ki je invalid (brez ene noge) pa se vozi z novo x5-ko.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
ja, smo to že lani enkrat debatirali, ko je nekdo operiral z uradnimi podatki, katerih višina je komaj dosegla tisto, kar so pokasirali tisti mesec od tistih močno pijanih, ki so jih priprli - število teh so objavili, kazen je pa tud znana, pa se je dalo izračunat. Kje so pa drugi prekrški?
Tko da tem tvojim in uradnim številkam popolnoma nič ne verjamem. je pa tudi 0,5% ogromno denarja. Kolk je že to€€€? meni bi prav prišli, misliš da bi mi država to malenkost šenkala?
Država tud pobira po 20 centov DDVja od lizike, pa nebi denarja od prometnih kazni.

Tud to ne bo držalo, da policaji stanejo več, kot se na koncu nabere denarja.

Si upam it zastonj za policaja, s tem da si krijem tud vse stroške, pod pogojem da vse kazni lahko sam obdržim. Misliš da bi šel v izgubo?
moje trditve se da čisto enostavno preveriti. greš na stran od policije in poiščeš število zaposlenih. to število lahko za dobro mero tudi razpoloviš, daš vsakemu policaju bruto plačo mizernih 1000€, šenkaš zastonj policijski avto, uniformo, loparček, radar, blokec za kazni in to cifro pomnožiš z 12 meseci v letu. potem pa še odsurfaš na stran od ministrsta za finance, v iskalnik napišeš "državni proračun 20008" ter v rubriki "denarne kazni in ostalo" primerjaš cifro s tisto, ki si jo prej naračunal. in se čudiš, katera cifra je višja..
samo kaj, ko ti uradnim cifram čisto nič ne verjameš. i rest my case..
Imaš prav, da tem cifram čisto nič ne verjamem. 1000€ policaj pokasira v enem popoldnevu, ne pa v celem mesecu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Tistega lepega popoldneva v Mečkator centru!
637510-Podoba00.jpg

Priponke

• 637510-Podoba00.jpg
    637510-Podoba00.jpg
    46,9 KB · Ogledi: 96

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

Kje sem pa napisal, da me to moti? Prav nič me ne moti, če obstaja toliko parkirnih mest,.
Napisal sem, da me ne moti, da ko je na teh 50 parkirnih mestih 40 praznih in takrat na teh mestih parkira tud kak, ki nima te pravice.
Je pa takšno parkiranje majhen prekršek, ki ne vpliva na prometno varnost in tud nikomur ne povtroča kake velike škode.
Ne strinjam pa se s pozivi določenih osebkov s tega foruma, k linču, da se naj takšnim reže gume, praska lak, lomi kolena ali daje nekajtisočakov kazni. Razumeš zdej?

Vsekakor je prečkanje ceste mimo prehoda za pesce bolj nevarno in bolj potrebno višjih kazni, kot nepravilno parkiranje. Od nepravilnega prečkanja je že marsikdo izgubil življenje, od parkiranja na prostoru za invalide pa noben.

ZELO močno upam, da boš ti prvi! I.D.I.O.T! Ob tebi se še Murko zdi normalen
cheer.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:

Imaš prav, da tem cifram čisto nič ne verjamem. 1000€ policaj pokasira v enem popoldnevu, ne pa v celem mesecu.

Jaz pa tvojim cifram ne verjamem. In bi te prosil, da nam malo razložiš, kako si do njih prišel. Hvala!

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
No recimo kaj se je pred leti zgodilo v radiusu 500m od mene. Zravn enga kafiča so se kurbe lene egoistične spomnile, da se jim ne da hodit. 100m od tega kafiča je ogromen parking namreč, ampak za določene primitivce to pač ni kul.
tisti teden sem mel vsak dan fure med 21.00 in 24.00 uro mimo tega kafiča. najprej se je EN spomnil, da parking zanj ni kul in je parkirač na avtobusni 10m od kafiča. drugi dan isto. tretji dan sta to storila dva. jaz sem mel priliko vidt bus, ki je moral zaradi teh klepcev na cesri ustavit.
tretji dan so bili trije. ko sem se čez 20 min vračal domov je prišel še četrti - policijska kibla in veselo pisal kazni.
od takrat naprej je drhal ponovno postala disciplinirana in kar naenkrat je bil 100m oddaljen parking kul.
tko da ti imbecili se kar lepijo na kup, samo da en začne. in to morajo biti policaji in redarji, da te egoiste oglobijo in preženejo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
moraš videt avtobusno pred gostilno trust v mariboru. lahko bi jo preimenovali v bmw parking only
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.506
10.734
113
me zanima kako invalid brez noge pleže v terenca,
čisti preserator.. tudi če je invalid.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ja očitno že gre. če ne, bi ga že menjal. ga pa uporablja za vleko počitniške prikolice.