Bravo naši orli |||

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.780
3.974
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ah, 2 x Prevc, 2 x zmaga...
Nič novega... :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in Pepe

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.154
5.803
113
Nerodno, da v Aziji ne morejo slišati še kake druge himne. Samo Zdravljico ...
Žalostno, da bi morali Kitajci 20x izvesti tekmo, da bi nabrali gledalcev kot eno Ljubno.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.035
1.228
113
Nerodno, da v Aziji ne morejo slišati še kake druge himne. Samo Zdravljico ...
Žalostno, da bi morali Kitajci 20x izvesti tekmo, da bi nabrali gledalcev kot eno Ljubno.
Mene pa preseneča Sapporo, mesto ima 2 mio prebivalcev, na tekmi jih je bilo pa "200", vključno z prodajalci hotdogov.

• Žalosti me
Reactions: sajkek

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.874
4.838
113
51
Na sončni strani ALP
1769366493592.png

delter333

Guru
21. maj 2010
2.327
2.127
113
Notranjska
Naši so enostavno predobri, Nika in Domen pobirata vse, to velike nacije slabo prenašajo, ob poostrenih pravilih se vidi kdo dela by the book, lep primer Japonci. Kar malo s strahom pogledujem proti OI me zanima, kaj bodo tam namudrili. Domen in Nika sta tudi psihološko močna, ne bojita se pomembnosti tekmovanja, zato bodo vedno v igri stranski faktorji. Sem prepričan, da bi naši lahko napisali knjigo o zakulisnem dogajanju na novoletni turneji, pa molčijo, ker nočejo da je to glavna tema. Zakaj pišem o neki zaroti?
Kdaj se je zgodilo da je nek palček (gospodarsko gledano) "izmaknil" vse lovorike v olimpijski sezoni v moški in ženski tekmi?
Ne smemo pozabit imamo glavna kandidata za zlato posamično, mešano ekipo, in mislim da je tekma dvojic kjer smo tudi lahko visoko.
Nemci, Avstrijci in Norvežani spremljajo to z grozo.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Hanzi

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.154
5.803
113
Če ne bi smučke letele dol, bi bili tretji ali četrti.
Ni prijetno, je pa neka izkušnja. Po mojem je bilo prav, da so v drugi seriji vseeno nastopili, da pokažejo spoštovanje do gledalcev. Prav tako mislim, da je bilo prav, da tekmovalcev niso izpostavljali novinarjem in tudi RTV Slovenija ni prišla do njih. Kmalu bo naslednja tekma, potrebno je ohraniti psihično stabilnost.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou