Nika je zelo velika in naj kar joče, če tako hoče
Le kdo bi se lahko v tako čustvenih trenutkih uprl kakšni rimi. In le kdo bi se lahko uprl podajanju pogleda na to, kar je Slovenijo porinilo v precej neznane v...
Jaz sem bil tudi zelo razočaran, potem pa malo stopiš stran in pogledaš, mlada je še, prvič na OI pa še zastavo je morala nositi, ves zanos in vzdušje jo je prevzelo, vsi so ji že dali zlato, ona reva pa vse to sama prenašat, ker takega ni še nihče doživel od naših športnikov.Tamala se je za prvič odlično spopadla s pritiskom. Čestitke za medaljo zdej pa sam še uživaj na polno.
Štiri se zdele kar dobr sliši.Če bodo štiri bo več kot super.
Jaz nisem niti vedel da bo mešana na mali. Kera beda.Ni našim tale srednja skakalnica pisana na kožo. Tudi na mešani ekipni tekmi vprašanje kaj bo, če ne bo napredka.
Sem šel gledat, 18. je bil. To je super!Saj Domen tudi lani na SP na mali ni dobil medalje če me spomin ne vara.
Tele male so.. Tak malo boring.. Vsi so znotraj 5 metrov.Jaz nisem niti vedel da bo mešana na mali. Kera beda.
Sej je povedal Hrgota. Dogovor med njimi je bil, da gre boljši iz včerajšnje tekme, če bosta izenačena gre Lanišek.Samo si pozabil, da pri nas ne bo Zajc kot drugi najboljši skakal, ampak Lanišek kot na žalost komaj uvrščeni včeraj.

Sta dve Niki...Menda bosta na mešani ekipni po dvakrat v vsaki seriji skočila kar Domen in Nika.
Za vsak slučaj, da se kaj ne sfiži.![]()
Potem je potrebno napisati da bosta skočila dva Prevca in dve Niki.Sta dve Niki...![]()