Hvala tudi tebi, čeprav je rešitev že zgoraj.Shraniš sliko qr ali pa narediš printscreen na telefonu.
V N26 app Send - > Ikona QR kode (zgoraj desno) -> Import image (spodaj) -> izbereš sliko in približaš po potrebi.
Hvala tudi tebi, čeprav je rešitev že zgoraj.Shraniš sliko qr ali pa narediš printscreen na telefonu.
V N26 app Send - > Ikona QR kode (zgoraj desno) -> Import image (spodaj) -> izbereš sliko in približaš po potrebi.
Mišljen je bil zaslon računalnika. Že leta zajemam QR kode brez problema. Pa niti nimam nekega kvalitetnega zaslona, gre za Samsungovega 24" križanca, ki je obenem tudi TV sprejemnik. Pač navaden TFT.Za sam telefon je jasno. Če aplikacija podpira branje QR iz slik iz galerije, potem narediš zajem tistega dela zaslona in mu jo ponudiš.
Spraševal sem za branje s telefonom iz računalniškega monitorja. Mogoče je ločljivost pomemben faktor. Bi moral poskusiti na boljših monitorjih.
Jaz ne bi dal smajlija zraven te izjave. Bolj piko.
meni v nkbm ne dovoli tega početjaPrint screen na telefonu in uvoz qr kode.
To dela ziher.
Kak te ne, zgoraj desno imaš uvozi, pol pa moraš omogočiti aplikaciji da dostopa do fotografij.meni v nkbm ne dovoli tega početja
ne, ni problem uvoz, screenshot mi ne pusti naredit.Kak te ne, zgoraj desno imaš uvozi, pol pa moraš omogočiti aplikaciji da dostopa do fotografij.
dpi, velikost in refresh rateZa sam telefon je jasno. Če aplikacija podpira branje QR iz slik iz galerije, potem narediš zajem tistega dela zaslona in mu jo ponudiš.
Spraševal sem za branje s telefonom iz računalniškega monitorja. Mogoče je ločljivost pomemben faktor. Bi moral poskusiti na boljših monitorjih.