Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Nič ne odpade. Ker ti "veš" kaj naj bi se zgodilo, zato sam sebe prepričaš v to.Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
http://www.domanciczdenko.eu/node/6
Kolikor vidim tukaj od 01:00 dalje, imajo odprte oči, on stoji za njimi, nič ne govori. Tako da neko sugestiranje odpade.
S tem se strinjam, pravi test bi bil, da pride nekdo, ki nikoli ni slišal za to, ki je neobremenjen in ko pride notr, bi moral z zavezanimi očmi takoj na seanso, brez besed, brez česarkoli...o avtosugestiji sem razmišljal in je možna, nekoč sem bil pač sam posredno udeleženec pri enem izmed vršiteljev domančičeve metode v Grosupljem. Preden se karkoli zgodi, on marsikaj pove, potem pokliče prvo stranko na stol, ki je na sredini med vsemi in ta se seveda nagiba, kot on zadaj čara...potem naslednja in nasledja. Tukaj je seveda možno, da bi bil hoax in bi bila prva stranka vedno neka, ki je pri njemu že bila in ve za to nagibanje, avtomatično z anticipacijo lahko sam sebe prepričaš, da se boš zdaj nagnil.
Edino kar me je begalo je to, da je on za človekom in nekaj čara, pač z rokami nakazuje ali poriva, ali vleče (
Na koncu poskusil sem tudi sam in sem se prepričal, da se ne bom nagnil, anticipiral pa sem kljub vsemu (mogoče upal?) in ja...me je premaknilo, ker sem bil trd, ker nisem pustil, sem dejansko moral narest korak, da nebi padel