Brada

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz večino časa izgledam tako:

beckhambeard1.jpg

Brada daljša kot lasje

Nikoli se ne obrijem na čisto, ampak krajšam ko se obrijem po glavi.

Bi si pustil daljšo ampak:

1. Ni higiensko.
2. Je veliko dela z "vzdrževanjem"
3. baba bi me ubila
smile-1.gif

Skratka, zgledaš ko neki piz.dolizec!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No, če se že ponujate, me zanima še, s čim se desci na Alterju depilirate okoli genitalij? Sploh tisti, ki ste bolj poraščeni.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.442
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Je kateri od vas poraščen po obrazu? Si kdo od vas pušča brado, tudi po licih in vratu?

Sprašujem zato, ker me zanima, kako vam uspe. Mene, ko imam malo daljšo brado, začne neznosno srbet po vratu in me tako moti, da se mi prav zagravžajo dlake, ker se mi zdijo ko neki taki gadni izrastki. Bi pa rad bil malo bolj poraščen, ker se mi zdi, da mi paše.

Po kolkih dneh ponavadi neha srbet? Ima še kdo podobne probleme?
smile-1.gif

Ne razumem zakaj se briješ, če bi si rad pustil brado? Brada srbi, ko prvih 2-3 dni ko raste. Pusti, da raste, pa krajšaj s strižnikom za lase ali brado.

Jaz se izjemno redko obrijem na nulo. Bolj izjema. Krajšam s strižnikom za brado na marketinških "3 day old beard".

PS: Kloshar, v treh dneh nekaterim zraste brada, da se prav vidi!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Jaz si kr z strojčkom za glavo skinem brado na "nulo". Mi taki način najbolj ustreza. Z brivnikom in britvicami sem si vedno razdražo kožo in sem bil pol celi rdeči. Me pa ful redko srbi brada. Ponavadi me začne tam nekje pri 0,5cm.

@kloško
Za spodaj pa idi na voskanje
evil.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

3. baba bi me ubila
smile-1.gif

Po moje je glih tista Baba kriva, da si neobrit! Tako kot moja, ki je hitro pogruntala, da jo manj grize, če imam puščeno brado. Potem je pa sledilo : "Oh dragi, tebi to tako paše!
priden.gif
!"

Sam sem se pa čudil, zakaj se me vsi otroci v vasi bojijo.

Vsega zla je ženska kriva! Dokazano!

Nazadnje urejeno: