Brada

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Je kateri od vas poraščen po obrazu? Si kdo od vas pušča brado, tudi po licih in vratu?

Sprašujem zato, ker me zanima, kako vam uspe. Mene, ko imam malo daljšo brado, začne neznosno srbet po vratu in me tako moti, da se mi prav zagravžajo dlake, ker se mi zdijo ko neki taki gadni izrastki. Bi pa rad bil malo bolj poraščen, ker se mi zdi, da mi paše.

Po kolkih dneh ponavadi neha srbet? Ima še kdo podobne probleme?
smile-1.gif

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
446
49
28
43
Srbelo te bo stalno, ampak se počasi navadiš in sploh ne daš glihe na kakšno srbenje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mene ob živce spravlja ko so dolge več kot 5mm, ko spim me vse tišči, ko se popraskam je grozen občutek... Zdaj imam nekje 3mm in je že na meji.

Foter pa ima brado že od mladosti, ne vem kak mu uspeva. Sam pravi da jo ima zato, ker se mu ne da vsakih par dni (ali celo vsak dan) brit.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.212
4.189
113
Jasno da te motita tisti dve kocini .. ko boš prišel v puberteto in ti jih zrase malo več te ne bo več tako motilo!
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ko imaš dost dolgo brado, neha srbet. Srbi takrat, ko so dost dolge da se ob pregibu upognejo proti koži, ampak ravno tolk kratke, da so glede na fi/l še dosti trdne, pa konice so po samo parih dneh tudi še bolj ostre.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
meni se ne da vsak dan brit, pa mam malo daljše, se hitro navadiš, brado (samo na bradi, ko un od siddharte) sem mel dalj, potem sem si še brke zravn pustil, trenutno sem zaraščen, ker so počitnice in nimam pacientov, se bom pa naslednjo sredo obril, ko mam v četrtek izpit
grin1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Malo se po obrazu namaži s kurečniki in ti bo brada zrasla 1 2 3... Pa če boš dovolj na debelo namazal (tak ko pašteto na kruh), te sploh ne bo srbelo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Malo se po obrazu namaži s kurečniki in ti bo brada zrasla 1 2 3... Pa če boš dovolj na debelo namazal (tak ko pašteto na kruh), te sploh ne bo srbelo.

Ne po obrazu
bonk.gif

Znotraj je treba, se od znotraj raste ven
zmaga.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

Ne po obrazu
bonk.gif

Znotraj je treba, se od znotraj raste ven
zmaga.gif

Po svoje maš prav, ampak tudi kmetje zemljo gnojijo po površini - gnoj podorjejo, gnojnico pa pustijo, da gre sama v zemljo.
Če je klošijeva koža dovolj mozoljasta, je dovolj, da si samo po površini namaže... Bo hitro prišlo do korenin.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Napaka.
S kurjevci od znotraj, da pognojiš, z medom pa zunaj, da ven potegne.
cheer.gif

Je enkrat izjavil Predin: da mu pa ni jasno samo to, kako hudiča je Jan Plestenjak spravil kurjevce pod kožo med očmi.
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
38.036
11.191
113
Tebi pa res ne paše to na fris
grin1.gif

Vsaj kolko se spomnim iz slike...
smile-1.gif

No jaz popizdim, če se samo 2 dni ne obrijem, tak da se načeloma vsak dan, služba...

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Po kolkih dneh ponavadi neha srbet? Ima še kdo podobne probleme?
smile-1.gif

Po petih dneh neha pikat.

Drugače si pa raje izberi primeren aftershave in se obrij vsak dan. Aftershave mora biti alkoholen, da malce zapeče in razkuži. To je čudovit, svež začetek dneva. Tiste razne Nivea kremice so pa za punce!

kajn

Guru
5. okt 2007
2.857
1.702
113
Iskajoč brata
jest mam brado že ene 6,7 let. Obrit sem poleti, da mi ni vroče, drgač si jo pa samo krajšam, na ene 1,5, 2 cm. Drgač pa neha srbeti takrat, ko so dlake toliko dolge, da postane mehke.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
OK, to smo zdej razjasnili.

Kloško, kaj te še zanima? Ekipa Alter.si reši vse probleme, vprašanja, zagate, dvome itd .....